Időben érkezett a segítség

Időben érkezett a segítség
© Fotó: magánarchívum
Balmazújváros, Debrecen – Balmazújvárosi rendőrök segítettek egy idős bácsinak, aki rosszul lett. Debrecenben is hasonló eset történt.

A Balmazújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai augusztus 8-án, szombaton 8 óra 5 perc körüli időben szolgálati gépkocsijukkal közlekedtek Balmazújvároson a Kastélykert utcában, amikor a járdán észrevettek egy idős bácsit, akinek járása bizonytalan volt és zavartnak tűnt.

Megitatták

Gerő Róbert r. főtörzsőrmester és Győri István r. őrmester gépkocsijukkal megálltak, kiszálltak és az idős férfi segítségére siettek, akit még azelőtt elkaptak mielőtt rosszullétéből adódóan a földre esett volna. A körzeti megbízott és járőrtársa biztonságba helyezték a 77 éves bácsit és hűtött ásványvizet adtak neki. A férfi elmondta, hogy betegsége miatt lett rosszul. A balmazújvárosi rendőrök értesítették az esetről a mentőszolgálat munkatársait, akik a helyi lakost a helyszínen ellátták, majd pedig kórházba vitték.

Rosszul lett

A rendőrök a hét végén Debrecenben is segítettek egy férfin, aki a földön feküdt. A járőrök augusztus 8-án, szombaton 15 óra körüli időben a megyeszékhelyen, a Pásti utcán egy földön fekvő férfit vettek észre. A Debreceni Rendőrkapitányság munkatársai azonnal odamentek hozzá. A 64 éves férfi nehezen tudott beszélni, így a járőrök biztonságba helyezték és értesítették a mentőszolgálat munkatársait, akik kórházba vitték a helyi lakost.

HBN
hirdetés