Idén is futhatnak, akik elég őrültek

Akt.:
Idén is lesz Őrül Futás
Idén is lesz Őrül Futás - © Fotó: Matey István
Debrecen – Immár ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Debreceni Kilométerek Sportegyesület és a Hajdú Rendészeti Sportegyesület szervezésében a két napos Debreceni Futókarnevál 2016. augusztus 20-án és 21-én.

A helyszín az Erdőspusztai Arborétum 15 hektáros területe.

A két napos rendezvény első napján egy igazi Őrült Futáson vehetnek részt a versenyzők. A táv 8,5 km, melyen 33 akadállyal kell megküzdeniük a futóknak. Ilyen akadály például a vízágyú, a gumihegy, a rönkfutás, a labirintus, a bálahegy, az asztalugrás, a palánkmászás, a mocsárjárás, a függeszkedés, a csőben kúszás és még sok más izgalmas kaland vár az indulókra. Az akadályok kemény kihívást jelentenek mindenki számára, de aki elég elszánt, kitartó és bátor, az gond nélkül teljesíti majd a távot.

A versenyzőknek lehetőségük van egyéni és 4 fős csapatban való részvételre. A 4 fős csapatban való indulással az a szervezők célja, hogy a versenyzők segítsék és biztassák egymást, mivel az utolsónak beért csapattag ideje számít. Mindenki, aki teljesíti ezt az akadálypályát, egy különleges egyedi érmet vehet át a célban.

A rendezvény második napján pedig a Terepfutásé a főszerep. Itt félmaraton, negyedmaraton és minimaraton távon indulhatnak a futók. Ez egy igazi terepfutóverseny, hisz a terepviszonyok minden futót próbára tesznek. Ezen a versenyen is minden célba érkező futó egy gyönyörű emlékérmet vehet majd át.

Mindkét nap az indulók rajtcsomagot, egyedi emblémázott technikai pólót, fagyit és frissítést kapnak.

Várják a helyszínre a szurkolókat is. Az Erdőspuszta nyugodt, gyönyörű környezete kikapcsolódást nyújt az egész család számára.

Nevezés: www.debrecenikilometerek.hu oldalon

– Debreceni Kilométerek Sportegyesület –Sporthírek


hirdetés