Ideiglenes forgalomkorlátozás a bicikliverseny miatt

Ideiglenes forgalomkorlátozás a bicikliverseny miatt
© Fotó: google maps
Hajdú-Bihar – Ideiglenes forgalomkorlátozás lesz a megyében 2016. július 23-án a 2016. évi Páros Időfutam Bajnokság kerékpárverseny miatt.

A 354-es főút 35-ös számú főút és a 4-es számú főút csomópontja közötti útszakaszt a rendőrök a verseny időtartama alatt teljes szélességében lezárják.

Az útlezárás miatt a 4-es főúton Nyíregyháza irányából közlekedők Bocskaikert csomópontja után a 354-es főúton nem közlekedhetnek tovább, valamint a 4-es főúton Bocskaikert irányából közlekedők balra a 354-es főútra nem kanyarodhatnak rá.

A 354-es számú főúton Nyíregyháza irányába közlekedők a 35-ös főút csomópontjában egyenesen nem tudnak továbbhaladni, mivel a főút lezárásra kerül. A járművezetőket a rendőrök a 35-ös számú főútra terelik. A 35-ös számú főútról a 354-es számú főút Nyíregyháza irányába tartó szakaszára nem lehet felhajtani az említett korlátozás miatt.

Az útlezárás miatt az M35-ös autópálya irányából a 35-ös főút csomópontjában a 35-ös főútra terelt járművek vezetői a 35-ös főúton Debrecen, Füredi – Böszörményi út kereszteződésében balra kanyarodva a Füredi út – Bem tér – Nyíl utca útvonalon az Árpád téren balra kanyarodva tudják folytatni útjukat a Kassai úton, egészen a 4-es főútig, vagy Hajdúböszörmény központjában jobbra kanyarodva a 3507-es úton a 4-es főútig.

A 35-ös főútról a 4-es főút igénybevétele céljából a 354-es főútra felhajtani szándékozó járművezetők Hajdúböszörmény központjában jobbra kanyarodva a 3507-es úton közlekedve jutnak el a 4-es számú főútra.
A 4-es főúton Nyíregyháza irányából közlekedők Bocskaikert csomópontja után balra kanyarodva Bocskaikert irányába közlekedhetnek tovább a 4-es főúton.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek!

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –