Idegenben nyert Hosszúpályi

Akt.:
Idegenben nyert Hosszúpályi
© Fotó: HBN archív
Hajdú-Bihar – Az első félidőben eldöntötte a meccset a Monostorpályi vendégeként játszó Hosszúpályi csapata a megye I. 27. fordulójában. A szombati játéknapon még a Hajdúsámson és a Nagyhegyes tudott nyerni, a Balmazújváros és a Téglás csapatai nem bírtak egymással, míg a Sárrétudvari-Polgár derbi elmaradt.


Hajdúsámson-Hajdúdorog 1-0 (0-0)

100 néző, vezette: Pap E. (Mészáros Cs., Török Z.)

Hajdúsámson: Szalánczi Z. – Kubán Z., Papp M., Dorogi Gy., Molnár Á., Mertin L., Bartha Z. (Mertin D.), Halász Z., Szabó B., Csurka Sz., Hamar G. Edző: Szegedi Szabolcs.

Hajdúdorog: Tóth Z. – Bak I., Dálnoki Zs., Máthé I., Kökényesi T., Pálóczi T., Kelemen B., Juhász T., Pogácsás J., Bak R., Szojka P. Edző: Juhász Tamás.

Gól: Halász Z. Jók: senki. Ifi: 6-1.

Szegedi Szabolcs: – Nem volt könnyű győzni a masszívan védekező ellenfelünkkel szemben, de már ránk fért a siker.

Juhász Tamás: – Olyan meccsre készültünk hét közben, ahol úgy éreztük, lehet keresnivalónk, hiszen a Hajdúsámson most nincs a legjobb formájában. Sajnos azonban megint létszámhiányosan voltunk kénytelenek elutazni, ettől függetlenül helyt álltunk, ponttal kellett volna hazatérnünk. A csapat nevében köszönöm annak a maroknyi szurkolónak, aki elkísért minket, várjuk őket jövő héten is haza pályán. Hajrá Dorog!


Nagyhegyes-Berettyóújfalu 2-1 (0-0)

200 néző, vezette: Tóth Sz. (Papp J., Kriston T.)

Nagyhegyes: Ferenczi T. – Vincze S. (Tóth I.), Bodnár I., Nagy K., Kasuba M., Pallai Zs., Bácsi Á., Ladányi D., Szász E. (Simicskó Gy.), Bagi T., Szűrös B. Edző: Tóth Péter.

Berettyóújfalu: Kiss D. – Nemes I., Jancsó A., Csordás J., Nagy Z., Sándor Sz., Nagy R., Ékes G., Garabuczi B., Magyar Sz., Kardos I. Edző: Szitkó Róbert.

Gól: Bagi T., Szűrös B., illetve Csordás J. Jók: mindenki, illetve Csordás J. Kiállítva: Bodnár I. Ifi: 0-6.

Tóth Péter: – A nagyon jól küzdő Berettyóújfalu ellen egy küzdelmes mérkőzésen (egy véleményes kiállítás után nyolcvan percig emberhátrányban játszva), szerencsés góllal nyertünk.

Szitkó Róbert: – Négy hete egyeztettem a nagyhegyesi vezetőkkel (edzőkkel), hogy ezt a meccset vasárnap rendezzék meg – közölték, hogy részükről semmi akadálya. Majd mikor kijelölték a szombatra a futsal-fordulót, visszaléptek a vasárnapi mérkőzéstől. De mit is vár az ember, valakivel már másodjára jár így? Mivel nem voltam ott a találkozón, nem tudok vélemény formálni az ott történtekről. Sajnálom, hogy tartalékos csapatunk nem tudott pontot szerezni a hosszú emberelőnyből, de a két, meg nem adott gólunk érdekesnek tűnt a játékosok elmondása szerint.


Monostorpályi-Hosszúpályi 2-3 (1-3)

250 néző, vezette: Gulyás S. (Butt T., Hornyik M.)

Monostorpályi: Szabó A. – Bodnár A. (Rózsa N.), Gyöngy T., Kőnig A. (Bodnár L.), Nyilas Sz., Apagyi R. (Száraz Á.), Kun Á., Takács G., Gyügyei Z., Pataki E., Bodnár I. Edző: Nyilas József.

Hosszúpályi: Sallai J. – Balogh J., Patka J., Horogh F., Rostás K., Lajos G., Lakatos Zs., Tamás M., Nagy S., Purguly E., Lakatos I. Edző: Selyem Nándor.

Gól: Pataki E. (2). Jók: az egész csapat. Ifi: 2-7.

Nyilas József: – Nagyon jó mérkőzést játszottunk a szomszédvári rangadón. Ez volt az a meccs, ahol nem az a csapat nyert, amelyik játszotta a focit. Nagyon sajnálom, hogy így alakult a találkozó, de az eredménytől függetlenül a szurkolók imádják és szeretik az együttest. Bízunk abban, hogy jövő héten javítani tudunk. További sok sikert a Hosszúpályinak és Selyem Nándornak!

Selyem Nándor: – Rangadóhoz méltó játékot hozott a találkozó. Az első félidőben vesztes állásból sikerült felállnunk, a második játékrészben próbáltuk előnyünket tartani, ez hellyel-közzel sikerült is, így meg tudtuk nyerni a meccset. Csapatom hozzáállása dicséretet érdemel.


Balmazújváros-Téglás 2-2 (0-1)

50 néző, vezette: Erdélyi T. (Gulyás L., Buckó B.)

Balmazújváros: Csobán I. – Szabó B., Posta N., Koroknai N. (Puzsár A.), Posta L. (Radócz Sz.), Kaszás T. (Bozsányi T.), Bodnár M., Éder G., A. Ibrahim, Vig V., Szabados M. Edző: Poczetnyik Csaba.

Téglás: Fábián I. – Bánfi Cs. (Kapusi T.), Nagy J., Kiss J., Nagy N., Nagy J., Danó H., Horváth P. (Danó N.), Danó Zs. (Lovas G.), Dobrán T., Szabó I. (Aradi L.). Edző: Szabó Imre.

Gól: Bozsányi T., Szabados M., illetve Horváth P., Danó Zs. Jók: Csobán I. Ifi: 0-5.

Poczetnyik Csaba: – Az első tíz perc és az utolsó öt perc elfogadható játékával nem lehet mérkőzést nyerni.

Szabó Imre: – Egy megnyert meccset engedtünk ki a kezünkből, emiatt komoly hiányérzetem van. A sok kimaradt helyzet és az utolsó hét perc rövidzárlata okozta „vesztünket” és a fiatal hazai csapat feltámadását.


A Sárrétudvari-Polgár találkozó elmaradt.
hirdetés