Idegenben is gól(oka)t kellene lőnie a Lokinak

Idegenben is gól(oka)t kellene lőnie a Lokinak
© Fotó: Derencsényi István
Debrecen – Három gól a DVSC előnye, ennek ellenére kint is fokozott figyelemre lesz szükség.

Útra kel a Loki, a piros-fehérek szerdán 8.30-kor szállnak fel a cívisvárosi reptérről, a cél Montenegró, ott rendezik ugyanis másnap 17.30-tól az FK Szutjeszka elleni Európa Liga-selejtezőt. Mint ismert, a DVSC-TEVA 3–0-ra nyerte az egy héttel korábbi odavágót, azaz rendkívül kedvező helyzetben várhatja a visszavágót.

Bírják erővel

– Valóban tetemes az előnyünk, de szó sincs arról, hogy ettől megnyugodhatnánk! Az első mérkőzés megmutatta, hogy az ellenfelünk is képes helyzetbe kerülni, nagyon örülök, hogy nem tudtak betalálni Debrecenben. Nagyon figyelnünk kell odakint, masszív védekezésből kell építkeznünk és fontos lenne, hogy ott is szerezzünk egy gólt, mert akkor már valóban komoly előnybe kerülnénk – vélekedett az esélyekről a DVSC középpályása, Bódi Ádám.

A labdarúgót arról is megkérdeztük, mire számíthatnak a montenegróiak részéről az EL-meccsen.

– Biztos vagyok benne, hogy megnyomják majd a mérkőzés elejét, hiszen hazai közönség előtt ezt várja tőlük mindenki. Azonban nem tűnik ideges társaságnak a Szutjeszka, nem kizárt, hogy járatni igyekeznek majd a labdát, ebben szeretnénk őket mi megakadályozni. Gondolom, nagy lesz a hőség a meccsen, ez megnehezíti mindkét fél dolgát, de az első meccsen is a szünet után játszottunk jobban, vagyis a kondícióval nincs baj a csapatnál. Bízom benne, hogy sikerül kivívnunk a továbbjutást csütörtök este – nyilatkozta Bódi Ádám.

HBN-TN