Idegenben folytatná jó szereplését a DEAC floorballcsapata

Debrecen – A debreceniek ezúttal Szegeden lépnek pályára.

Felemás előjelekkel készül az egyetemista gárda: az mindenképpen biztató, hogy mostanra már csak a debreceniek állnak 100%-os mérleggel a bajnokságban. Szintén bizakodásra ad okot, hogy újra a csapattal tartanak a Fábián-testvérek és dr. Héjja Gábor is. Ami viszont kisebb aggodalmat okoz, hogy Pál Lóránt apróbb sérüléssel bajlódik, míg Okos Csanád, Salló Barna és Prakab János biztosan kihagyni kényszerülnek a soron következő fellépést.

A szegedi csapat senki ellen sem adja könnyen magát: a zártabb védekezés mindig is jellemezte őket, míg a támadószekciót is sikerült úgy megerősíteniük, hogy azzal másokkal szemben is fel tudják venni a versenyt. A hazaiak csapatkapitánya, Keszthelyi Balázs így vélekedik a ránk váró összecsapásról:

A debreceni csapat eddig erősen és magabiztosan teljesít az eredményeik alapján, úgyhogy semmiképp sem vehetjük őket félvállról. Egy hajtós és lendületes meccset várok, ahol mindenki győzni akar, és a szerencsésebb csapat szerzi meg a két pontot.”

A debreceni védelem oszlopos tagja Balogh Richárd, aki szintén nyilatkozott a mérkőzés előtt: „Élvezetes, jó iramú meccsre számítok: a szegedi gárdát elég rutinos játékosok alkotják ahhoz, hogy jó mérkőzést játszunk. A mostani teljesítményünk alapján azt gondolom, hogy nagy eséllyel vágunk neki ennek a fordulónak, de nem szabad félvállról venni a szegedieket sem. Ahhoz , hogy két ponttal hagyjuk el a pályát, mindenkinek teljes odafigyeléssel és koncentrációval kell a saját feladatára koncentrálnia.”

Az örökmérleg is vegyes képet mutat: az eddigi öt párharcból három alkalommal a debreceniek, míg kétszer a szegediek kerültek ki győztesen. A legutóbbi, Szegeden megrendezett összecsapást a DEAC nyerte 6-4-re.

– DEAC –


Férfi OB II, 5. forduló:

SZTE EHÖK SE – Debreceni EAC

2017. október 28. (szombat), 17:00

Szeged, Fodor József Szakközépiskola (Szabadkai út 3.)Sporthírek