Idegenbeli sikerek

Akt.:
Idegenbeli sikerek
© Fotó: HBN archív
Hajdú-Bihar – Három meccset rendeztek szombaton a megyei másodosztály északi csoportjában, a 23. fordulóban: mindhárom esetben az idegenben játszó csapatoknak termett babér, a Tiszacsege, a DSC és a Hajdúhadház is győzelemmel térhetett haza.


Nádudvar-Tiszacsege 0-3 (0-3)

150 néző, vezette: Eszterhai B. (Pallai Zs., Kóti L.)

Nádudvar: Nagy J. – Tóth T., Kenéz N., Lajtos B., Puskás R. (Hirzics L.), Varga T., Balás V. (Pál I.), Varga Zs., Czibere K. (Dobi A.), Derceni L., Kiss A. (Lőrinczi G.) Edző: Gere Csaba.

Tiszacsege: Baranyi Cs. – Nagy Á., Jecs J., Balogh R., Nagy L., Kovács A. (Bocskár N.), Simon Z., Kormos Cs., Borisz Sz., Balogh A., Zsiga R. Edző: Lévai Albert.

Gól: Kovács A., Zsiga R., Simon Z. Jók: senki. Ifi: 3-0.

Gere Csaba: – Amit az első félidőben műveltünk, az szégyen. Nagyképűen, flegmán, akaratgyengén „játszottunk”. A szünetben szívem szerint jó néhány pofont kiosztottam volna, de talán a fejmosás egy kicsit segített, mert utána teljesen más csapat ment ki a pályára. Csúsztunk-másztunk, de ez is kevés volt – még a szépítéshez is. Ami ezen felül még elszomorító, hogy az első játékrészben már hármat kellett cserélnem: egyet a második percben sérülés, kettőt pedig taktikai fegyelmezetlenség miatt. Fordulás után szintén cserével kezdtünk, így a kapusom mezőnyben kellett, hogy futballozzon. Jövő héten, ha az első félidei arcunkat mutatjuk, akkor meg is kapjuk a pofont riválisunktól. Reméljük, ez nem így lesz, most a másik ellen elszalasztottuk fentebb lépésünket.

Lévai Albert: – Az első fél órában eldöntöttük a mérkőzést – helyenként nagyon jó játékkal. Utána a jó idő kicsit rányomta bélyegét teljesítményünkre, de így is megérdemelten hoztuk el a három pontot, amihez gratulálok a csapatnak. Készülünk a Tisza-parti „El Clásico”-ra. További sok sikert a Nádudvarnak!


Görbeháza-Le Petit-DSC 3-4 (2-2)

50 néző, vezette: Seres L. (Pál G., Németh M.)

Görbeháza: Szurkos Á. – Siket Gy. (Tóth A.), Besenyő P., Ilyés Z., Pók D., Nyakas R. (Kiss G.), Répási Sz. (Kiss K.), Molnár D., Péntek I., Jónás R. (Tóth P.), Hajdu R. Edző: Szolnoki Attila.

Le Petit-DSC: Molnár S. – Percze R., Pocsai G., Zsiros N. (Hetrovics R.), Magi L., Botos S., Nógrádi J., Hasilló R., Szabó D. (Jónás B.), Kállai N., Oláh J. Edző: Nagy Róbert.

Gól: Péntek I,, Jónás R., Hajdu R., illetve Nógrádi J. (4) Jók: az egész csapat, illetve mindenki (Nógrádi J., a mezőny legjobbja). Ifi: 2-5.

Szolnoki Attila: – Végig irányítottuk a találkozót, jól játszottunk, szép gólokat szereztünk, becsülettel küzdöttünk. Sajnálatos viszont, hogy a vendégek négy pontrúgásból is eredményesek voltak, így ők gyűjtötték be a három pontot. Játékosaimnak köszönöm, hogy az elmúlt egy hónapban szerda-szombat ritmusban ilyen fantasztikus teljesítményt nyújtottak – szerdán még vár ránk a kupában a jó játékerőt képviselő Sárrétudvari. További sok sikert a DSC-nek, a játékvezetői hármasnak köszönöm a korrekt ténykedést!

Nagy Róbert: – Hajtós, küzdelmes meccset játszottunk a lendületesen játszó hazaiak ellen. Előre tudtuk, hogy a görbeházi barlang kemény lesz, az is lett. Eddig láttuk Supermant, Batmant, Spidermant, de ma lett egy Szabcsiman: Nógrádi Janika. Gratulálok srácaimnak a győzelemhez! További sok sikert a szimpatikus Görbeházának! A szemet be lehet csapni, a szívet nem.


Álmosd-Hajdúhadház 0-1 (0-0)

70 néző, vezette: Mező S. (Kiss A., Erdei T.)

Álmosd: Bagdán Z.- Török G., Szabó Zs., Molnár I., Kéki R., Balogh K., Mezei B., Ásztai I. (Horváth J.), Jónás R., Ágoston A. (Szabó M.), Halász G. Edző: Szabó Béla.

Hajdúhadház: Tóth I. – Rostás M., Veres S., Lakatos I F., Gábor L. (Szabó I.), Kiss A. (Dancsi J.), Nagy J. (Horváth A.), Lakatos II F., Offra T. (Nagy G.), Hortó V. (Kovács G.), Hadházi D. Edző: Pintér István.

Gól: Gábor L. Jók: Bagdán Z., Mezei B., Jónás R., illetve Rostás M., Lakatos I F., Dancsi J. Ifi: 1-0.

Szabó Béla: – Egy nagyon jól eltalált, hatalmas, védhetetlen lövés eldöntötte a mérkőzést. Gratulálok a Hajdúhadháznak!

Pintér István: – Az a csapat, amely nyolc meccs alatt nem szenved vereséget, többre érdemes. A játékunk nem kielégítő. A játékvezetői ténykedés volt a legjobb a mérkőzésen.