Hűvösre kerülnek a tettesek, akik végigrabolták Debrecent

Akt.:
Hűvösre kerülnek a tettesek, akik végigrabolták Debrecent
© Fotó: police.hu
Debrecen – A debreceni rendőrök négy fiatalembert vettek őrizetbe, akik a gyanú szerint négy üzletet raboltak ki Debrecenben. Az illetékes járásbíróság elrendelte előzetes letartóztatásukat.


A Debreceni Rendőrkapitányság négy férfi ellen folytat eljárást rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint a nyomozók 2015. július 2-án 4 óra körüli időben, Debrecenben elfogták a 20 éves D. Attilát és egy 16 éves fiút, majd 2015. július 3-án 15 óra körüli időben, Hajdúböszörményben a 18 éves R. Tibort és szintén 16 éves társukat.

A megalapozott gyanú szerint ők négyen tehetők felelőssé a Jerikó utcai trafik kirablásáért, csakúgy mint az Ibolya utca és az Egyetem sugárút sarkán lévő trafikban, valamint a Viola utcai és Csemete utcai élelmiszerüzletekben történt rablásokért. A bűncselekmények 2015. február 23. és június 6. között történtek Debrecenben.

A rendőrök a gyanúsítottakat előállították a városi rendőrkapitányságra, ahol rablás megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vették őket és kezdeményezték előzetes letartóztatásuk indítványozását, amelyet a Debreceni Járásbíróság 2015. július 4-én elrendelt.

– police.hu –


Beszámolóink a fent említett rablásokról:

Késsel rabolt a dohányboltban
Debrecen – Az elsődleges személyleírás szerint egy 25–30 éves, 160–170 centiméter magas, kék kapucnis pulóvert és sötét farmert viselő férfi sállal eltakarva az arcát lépett be egy Jerikó utcai nemzeti dohányboltba hétfőn este fél hét tájban.


Pénzt raboltak a dohányboltból
Debrecen – A debreceni rendőrök a képeken látható ismeretlen tettesek azonosításában kérik a lakosság segítségét.


Rablás a Viola utcában​
Debrecen – Két maszkot viselő férfi ment be a Viola utca egyik tízemeletes társasháza alatt található élelmiszerboltba szerdán este 18 óra 20 perckor, és késsel a kezükben kényszerítették az eladót, hogy adja át a pénztárgépben található készpénzt.


Kirabolták a Csemete utcai élelmiszerüzletet
Debrecen – A debreceni rendőrök rablás elkövetőinek azonosításában kérik a lakosság segítségét.