Hűtő lángolt egy debreceni ház teraszán

Hűtő lángolt egy debreceni ház teraszán
© Illusztráció: Matey István
Hajdú-Bihar – Emellett fakivágás és egy baleset is adott munkát a debreceni tűzoltóknak. Katasztrófavédelmi hírek csütörtökről.

Egy családi ház teraszán elhelyezett hűtőszekrény és az a fölötti tetőszerkezet égett csütörtök hajnalban Debrecenben, a Csombor utcában. A tüzet az ott élők eloltották. Az utómunkálatokat egy vízsugárral a debreceni hivatásos tűzoltók végezték el. Az nagyobb anyagi kár keletkezett.

Két személygépkocsi és egy teherautó ütközött össze Debrecen közelében a 4-es számú főút kétszázhuszadik kilométerszelvényénél, tegnap reggel. A debreceni hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre, akik áramtalanították az autókat és átvizsgálták azokat a rendőrség teljes útzára mellett. A balesetben hárman sérültek meg, őket a mentőszolgálat kórházba szállította. Jelentős anyagi kár keletkezett.

Tegnap délelőtt két helyszínre vonultak a debreceni tűzoltók fakivágáshoz. Egy tizenöt méter magas fa egyik ága lehasadt Debrecenben, a Dobozi utcában. Hajdúszoboszló külterületén, a Keleti főcsatorna partján egy tíz méteres fa ága veszélyeztette a közúti forgalmat, ezért a hajdúszoboszlói tűzoltók motoros láncfűrésszel eltávolították azt.

Csütörtökön délután ismét vonultak a debreceni tűzoltók, akkor a Herpay Gábor utcában kellett egy magas fának az ágát levágni. A tűzoltók dugólétrán keresztül motoros láncfűrész segítségével levágták a faágat.

– Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –


Fotó: Matey István
Debrecen - Összeütközött két személyautó és egy tehergépkocsi csütörtök reggel 8 óra körül a 4-es számú főút és a 4805-ös számú, Hajdúszovát felé vezető út kereszteződésénél. Egy Ford elé kanyarodott egy Volkswagen csütörtök reggel a 4-es főúton, a szováti lehajtónál, amelynek következtében a ké...