szon-sportoldal

2008.04.02. 19:41

Buchanan újra a fedélzeten

<p>Pénteken lesz két hete annak, hogy legutóbb tétmérkőzésen szerepelt a Marso-Vagép NYKK NB I. A csoportos férfi kosárlabdacsapata, és jövő szerdáig még mindig várni kell a következő megmérettetésre.</p>

A hétvégén ugyanis a Magyar Kupa négyes döntőjét rendezik a szakág számára Szombathelyen, ahova azért nem jutottak be a nyíregyháziak, mert az utolsó lépcsőfokon, a Körmend elleni negyeddöntőben megbotlottak.
A jövő hét viszont sűrű lesz a csapat számára: szerdán a sereghajtó Vásárhely vendége lesz a biztos felsőházi tagságtól egyetlen győzelemre lévő NYKK, szombaton pedig a Dombóvárt fogadja. Utóbbi mérkőzés időpontja némileg módosult: április 12-én 18 óra helyett 17 órakor lesz a kezdés, hogy a mérkőzés ne ütközzön a Városi Stadionban este hétkor kezdődő Spartacus–Diósgyőr labdarúgó-bajnokival.
Ami pedig a csapatot illeti, ismét teljes a létszám, visszatért ugyanis Gary Buchanan, aki a múlt csütörtökön utazott haza Amerikába, hogy a március 19-én született kisfiát magához ölelhesse.

- Bodnár Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!