Húszcentis kést döfött barátja hasába egy téglási nő

Akt.:
Húszcentis kést döfött barátja hasába egy téglási nő
© Fotó: police.hu
Hajdúhadház – A hajdúhadházi rendőrök elfogták és őrizetbe vették azt a 34 éves nőt, aki a gyanú szerint hasba szúrta barátját.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást a 34 éves R. Ilona téglási lakossal szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. augusztus 16-án 18 óra 45 perc körüli időben egy téglási családi házban együtt italozott R. Ilona és barátja, akik később veszekedni kezdtek. A vita odáig fajult, hogy a nő egy 20 centiméter pengehosszúságú késsel kétszer hasba szúrta a 42 éves férfit. Az esetről a nő értesítette a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját. A bejelentést követően a helyszínre érkező rendőrök elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható R. Ilonát.

A mentőszolgálat munkatársai a férfit sérüléseinek ellátása miatt kórházba vitték. Az elsődleges orvosszakértői vélemény szerint a téglási lakos nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A járőrök a 34 éves nőt előállították a Hajdúhadházi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –