Húsz települést turisztikai értékét ismerheti meg a nagyközösnség

Húsz települést turisztikai értékét ismerheti meg a nagyközösnség
Debrecen. A kulturális szövetség tagtelepülései mutatkoznak be azon a fesztiválon, melyet a Városok, Falvak Szövetsége Kulturális Régió Egyesület pénteken(ma) és szombaton rendez meg Debrecenben a Kossuth téren.

Az immár negyedik alkalommal megszervezett találkozón 20 település turisztikai információs pontokkal és művészeti együttesek fellépéseivel mutatkozik be. Az érdeklődőket programajánlókkal, nyereményjátékokkal, kézműves termékekkel és kóstolókkal várják. A művészeti csoportok este 6 órától lépnek színpadra, akik többek között Balatonfüredet, Kecskemétet, Hajdúböszörményt, Biharkeresztest, Püspökladányt, Ceglédet, Debrecent és Kisújszállást képviselik.

A „Közösek a gyökereink” fesztivál mindkét estéjén 20 órától koncert várja a cívisváros lakóit: pénteken a népzenei alapokra épülő Cucás Világzenei Együttes lép fel Kálmán Péter vezetésével, míg szombat este a ceglédi Silhouette formáció, modern jazz játéka szórakoztatja a főtérre kilátogatókat. A rendezvény megtekintése ingyenes, a turisztikai információs pontok pénteken 14.00 órakor nyitnak.

Címkék: