Helyi közélet

2015.03.02. 11:54

Nyaralások foglalása indul!

Debrecen – A régió legjelentősebb utazási kiállítása, az Utazás és Szabadidő 2015 Kiállítás és Vásár március 13–15. között várja a kikapcsolódás szerelmeseit a Kölcsey Központban.

Debrecen – A régió legjelentősebb utazási kiállítása, az Utazás és Szabadidő 2015 Kiállítás és Vásár március 13–15. között várja a kikapcsolódás szerelmeseit a Kölcsey Központban.

Bizonyára sokan vannak, akik még a tavaszi síelést vagy a következő hónapok hosszú hétvégéit tervezgetik, de az igazán előrelátóak már a nyári nyaralás megszervezésén gondolkodnak – ez már csak azért is megéri, mert így sokkal olcsóbban kijöhet a szabadságra tervezett felüdülés, számos kedvezményt nyújtanak az előfoglalási szezonban az utazási szektor szolgáltatói.

A hagyományos debreceni utazási kiállítás a belföldi és külföldi pihenések megtervezésében egyaránt komoly segítséget nyújt az érdeklődőknek: az utazási irodák, idegenforgalmi képviseletek, szállodák, wellnessközpontok, gyógyfürdők és a Magyar Turizmus Zrt. régiói nemcsak az igényekhez, de a pénztárcákhoz mérten is személyre szabott lehetőségekkel várják a börze látogatóit, akik kimondottan a rendezvényre kialakított akciós, előfoglalási árakkal találkozhatnak.

Az Utazás és Szabadidő 2015 Kiállítás és Vásár a turisztikai kínálat mellett ezúttal is teret biztosít régiónk kulináris-kulturális különlegességeinek megismerésére, a Helyi ízek – helyi értékek gasztronómiai kulturális rendezvény akár finom sajtokkal, lekvárokkal, italokkal és édességekkel is csábítja a Kölcsey Központba a közönséget, de a bringások is örülhetnek, ugyanis a III. Debreceni Bringa Kiállítást is elhozzák a rendezők a közönségnek, melynek köszönhetően a gyártók aktuális csúcsmodelljei mellett a kerékpáros turizmus kedvelői is ötleteket kaphatnak egy-egy hosszabb tekeréshez.

Az ingyenesen látogatható utazási vásár kiváló kikapcsolódást kínál hétvégén az egész család számára, hiszen amíg a szülők katalógusokat, ajánlatokat gyűjtenek a nyári családi pihenés tervezésére, addig a gyermekek számára játszóház és kézműves-foglalkozások biztosítják a szabadidő tartalmas eltöltését.

HBN–SzL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában