kilenc gól

2020.07.11. 15:19

Kiütötte ellenfelét a kis Loki

A Szatmári Csaba vezette kis Loki szerdán a DEAC ellen már játszott egy felkészülési mérkőzést Pallagon, ahol egy félidő után magabiztos, kétgólos előnnyel vezetett.

Fotó: DVSC

A második játékrészre teljes sort cseréltek a felek, nálunk már több U19-es fiatal is pályára lépett, majd a hajrában szerzett két, pontrúgást követő DEAC-góllal 2-2-es döntetlen született – olvasható a Loki összefoglalójában.

Hogy a DVSC II játékosai minél jobb állapotba kerüljenek az NB III-as szezonkezdetre, szombat délelőtt újabb edzőmérkőzésen léptek pályára a Borsod megyei, első osztályban szereplő élcsapata, a Hidasnémeti ellen.

Hatalmas hőségben indult kilencvenperces útjára a labda a Debreceni Labdarúgó Akadémia centerpályáján. A meccs korai periódusában több komoly gólszerzési lehetőség is adódott a Loki előtt, de hol a vendég védők, hol a kapufa mentette meg ellenfelüket. Aztán a játékrész közepén szinte a semmiből, első lehetőségéből megszerezte a vezetést a hidasnémeti alakulat, a találat mondhatni hideg zuhanyként érte lokistákat a nyári forróságban.

Szatmári Csaba fiai rögtön nagyobb fokozatra kapcsoltak, melynek meg is lett az eredménye, az első félidő lefújásáig Juhász Martin, Sármány Kristóf és Tordai Balázs is betalált, így 3-1-el vonultak szünetre a csapatok.

A második félidő hasonló gólzáport hozott, hisz Girdán Levente kétszer, Tonhaizer Ferenc és Nikitscher Tamás pedig egyszer-egyszer volt eredményes, míg a másik oldalon egy büntetőből szépített az ellenfél. A végeredmény tehát 7-2 lett a kis Loki javára, amely továbbra is veretlen az idei felkészülési edzőmeccseken.

– A nagy meleg ellenére mindent megtettek a futballisták, bár nem volt olyan jó a játékunk, mint a szerdai, DEAC elleni edzőmeccsen. Elérte a célját a találkozó, hisz hét gólt sikerült lőnünk egy jól szervezett csapatnak – értékelte a látottakat a lefújást követően a DVSC II. vezetőedzője, Szatmári Csaba.

Edzőmeccs

DVSC II. – Hidasnémeti 7–2 (3-1)

DVSC II: I. félidő: Kertész D. – Tordai, Kovács R., Gellén, Mezei – Talpalló, Sárosi, Szabó Á., Juhász – Bökönyi, Sármány. II. félidő: Kosztyu – Jankelic, Kovács G., Pelles, Bene – Girdán, Mező, Csatári, Fűzfői – Nikitscher, Tonhaizer.

Gól: Girdán 2, Sármány, Juhász, Nikitscher, Tordai, Tonhaizer

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában