Hűsölés közben fussa át a HAON pénteki híreit!

Hűsölés közben fussa át a HAON pénteki híreit!
Hajdú-Bihar – Elkészült a Hajdú Online pénteki hírösszefoglalója, innen megtudhatja, mi forgatta fel fenekestül a megye életét az elmúlt órákban.


Komcsit búcsúztatták a meccs után a debreceni ultrák
A DVSC-TEVA – Sutjeska Niksic EL-selejtezőt nem a Nagyerdei Stadionban, hanem az Oláh Gábor utcaiban nézték a debreceni ultrák, akik így a meccs után füstökkel és egész stadionos pirózással búcsúztatták a balesetben elhunyt vezérüket, Komáromi Gábort, Komcsit.

komcsi


Szombaton ők állnak sorba a diplomájukért
A műszaki, illetve természettudományok értői, frissen végzett tanárai örülhetnek több éves munkájuk gyümölcsének szombaton: délelőtt a Debreceni Egyetem Műszaki Kara, délután pedig a DE Természettudományi és Technológiai Kara rendez diplomaosztót a díszudvaron. Kattintson a névsorokért!

illu


Megújulnak az utak Balmazújvárosban
Már az útburkolati jeleket is felfestették Balmazújvárosban arra az útszakaszra, ami a napokban készült el, és a város északi részén lévő szegregátum felé nyit új közlekedési lehetőséget.

bolyai


„Kint is a maximumot kell adnunk a sikerért”
A Loki szerb hátvédje, Dusan Brkovics szerint nem vehetik félvállról a Szutjeszka elleni visszavágót sem.

dvsc_


Vásárlás közben jelezte a kisfiú, hogy baj van a lábával, néhány óra múlva amputálni kellett
Egy ritka betegség miatt vesztette el végtagjait a hároméves gyerek. Az orvosok azt mondták, hogy egy ritka betegségben szenved, ami miatt trombózisos zavarok alakulhatnak ki nála és nem tudják, meg lehet-e menteni az életét.

kisfiu


Nem csak a menekültek miatt nagy a határátkelő forgalma
A bihari településekről Nagyváradra ingázók, a Románia és Magyarország közötti bevásárlóturizmus és az idegenforgalom befolyásolja leginkább az ártándi határátkelő napi személyforgalmát – mondta el dr. Péter Sándor alezredes, a Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltség vezetője.

interju


Bod Péter Ákos: hazánk már saját régiójában is lemaradt
Az eredmények mögött mindig ott van egy “de”, ami rontja a gazdaságról alkotott kedvező képet.

bod


A diagnosztika, a klinikai kutatás tudorai kaptak diplomát
Eljött a várva várt pillanat a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karának osztott képzésein végzett hallgatók számára: pénteken délelőtt átvehették oklevelüket a díszudvaron.

orvosi


Ki és hogyan fog felelni a Vincellér utcai erdőpusztításért?
Debrecen – A földhivatalnál lakótelepként és beépítetlen területként, az erdészetnél erdőként szerepel a terület.

erdo