Hulló vakolat, lángoló berendezés

Akt.:
Hulló vakolat, lángoló berendezés
© Fotó: katasztrófavédelem
Hajdú-Bihar – A Főző utcai tűzesetben nagyobb anyagi kár keletkezett. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Debrecenben, a Benedek Elek utcában egy társasház homlokzatán meglazult a vakolat, és a járdára hullott. A megyeszékhely tűzoltói csütörtökön kora délután gépezetes tolólétrával vonultak a társasházhoz, majd a meglazult vakolatrészeket eltávolították. A beavatkozás során nem sérült meg senki.

Száz négyzetméteren a nádas égett tegnap délután Püspökladány külterületén. A helyi tűzoltók kéziszerszámok segítségével oltották el a tüzet. Anyagi kár nem keletkezett.

Tegnap este Debrecenben, a Főző utcában egy negyven négyzetméteres családi ház mellé épült pincében berendezési tárgyak kaptak lángra. A debreceni hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a tüzet. A lángok nem terjedtek át a családi házra, így az lakható maradt. A pincében azonban nagyobb anyagi kár keletkezett.

– Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –


Frontális karambol a 4-es főúton
Hajdú-Bihar - Nem adta meg az elsőbbséget egy a 4-es számú főúton, Debrecen felől Hajdúszoboszló irányába közlekedő Ford vezetője az éppen az autópálya felhajtóra kanyarodó Skodának csütörtök reggel, így belerohant a járműbe. Az ütközés során ketten sérültek, őket a mentők kórházba szállították. ...

Illusztráció: Matey István, archív
Hajdú-Bihar - Elsősegélyben részesített egy kerékpárost egy tűzoltó, míg a mentők oda nem értek. Ügyeleti hírek szerdáról. Hajdúhadházon, a Nap utcában egy családi ház mögé épített melléképület lángra kapott szerdán. A tűzoltók két vízsugárral oltották el, az eset során nem sérült meg senki. E...