Három fordulónyi előnyt adott a többieknek SerialKiller

Az ötödik fordulóval véget ért a Szabolcs Online-on a népszerű internetes játékunk, az FC 10.

Labdarúgás. Vasárnap nem csak a foci vébé ért véget a fináléval, befejeződött öt fordulós, népszerű internetes játékunk, a Football Challenge 10. A több száz induló vasárnap estig lőhette a gólokat, aztán kikapcsolták a gépeket és megpihenhettek. Az öt forduló összesítése alapján a NonoFC zárt az élen, RicsiKisar az ezüstérmes, míg Adamka szerezte meg a harmadik helyet.

A záró körben sz összesítésben hatodik SreialKiller végzett az élen. A fantázianév azt a Séner Rolandot takarja, akinek immáron másodszor volt csúcs az érzés, hogy az élen végzett a játékban. Két esztendeje ő nyerte a pontvadászatot, most csak fordulógyőzelem jutott neki. A szigetszentmiklósi fiatalember azóta leérettségizett és hamarosan egy szintén nagy kézügyességet és koncentrálást kívánó szakma elsajátításába kezd, hiszen fémmegmunkáló szakembernek, esztergályosnak fog tanulni. Roland igazán hivatott arra, hogy véleményezze a két évvel ezelőtti és a most véget ért játékot.

A kapusjáték jobb volt

– A mostaniban a kapusjáték jobb volt, viszont az nem tetszett igazán, hogy a meccsek alatti csetelésekhez külön programot kellett letölteni. Mindent egybevéve természetesen örülök az elsőségnek, főként annak tükrében, hogy majdnem teljesen lemaradtam a játékról. Két hete pénteken reggel bukkantam rá a játékra, így az utolsó előtti fordulóban kapcsolódtam be, a zárókörre már jól ment a játék. Egyébként a bajnoki körben naponta mintegy három órát meccseltem – így Roland.

Két éve azt is megírtuk, hogy a szigetszentmiklósi srác az igazi focival sem áll hadilábon, azóta annyit változott a helyzet, hogy a versenyszerű sportolást befejezte, ám a haverokkal gyakorta rúgja a bőrt. Eddig nem panaszkodik a nyárra, volt a Balatonnál, sokat strandolt és persze még szeretne is a suliidőszak kezdetéig. A játék során azért a világbajnokságot is figyelemmel kísérte, annak ellenére, hogy a favoritjai közül a franciák után az angolok is idő előtt távoztak, a legtovább a harmadik kedvenc, a ghánai gárda bírta. ÉKN