Hozták a kötelezőt, sima siker az Újváros ellen

Akt.:
Hozták a kötelezőt, sima siker az Újváros ellen
© Fotó: HBN
Berettyóújfalu – Ahogyan az várható volt, nem okozott gondot a címvédőnek a Dunaferr legyőzése.

Igaz, félidőben meglepetésre még a vendégek vezettek, a második játékrészben fordított és 5-3-ra nyert az MVFC-Berettyóújfalu a férfi futsal felsőági rájátszásának ötödik fordulójában a Dunaferrel szemben.

Toronymagas esélyesként lépett pályára a Pálfi István Rendezvénycsarnokban a hét végén a Mezei- Vill, mely a hatodik helyen álló, a play offban egyelőre nyeretlen Dunaújvárost fogadta. Nagy Tamás szerezte meg a vezetést a hazaiaknak a nyolcadik percben, úgy tűnt, minden rendben lesz, ám ekkor Schrancz Balázs egy gyors duplával jelentkezett, vagyis átkerült az előny a vendégekhez. Nem kellett sokat várni és Szabó Péter egalizált, azonban a szünet előtti pillanatokban újra betaláltak a Fejér megyeiek, akik így ténylegesen és lélektanilag is előnyben vonulhattak a pihenőre.

A félidő alatt nyilván rendet tett a fejekben Turzó József mester, hiszen a meccs második fele már a realitásoknak megfelelően alakult: előbb Dávid Richárd egyenlített (2-2), majd Nagy és a csapatkapitány Trencsényi János is betalált a 29. minutumban, ezzel eldöntve a találkozót, 5-3-ra nyert az Újfalu, mely negyedik sikerét aratta a rájátszásban és 17 ponttal szorosan követi az éllovas Győrt (19 pont).

HBN


MVFC-Berettyóújfalu-Dunaferr 5-3 (2-3)

Berettyóújfalu, vezette: Kormányis II. Gábor

MVFC: Tihacsi Cs. – Birinyi B., Dávid R., Rábl J., Nagy T. Csere: László M., Gál I., Trencsényi J., Lovas N., Szabó P., Nagy I., Sánta J., Hajdu Zs. Vezetőedző: Turzó JózsefDunaferr: Rigó L. – Safari Iuliu Tony, Schrancz B., Nagy R., Aradi Cs. Csere: Gábor Á., Facskó J., Ivacs G., Togoi V., Huber B., Szabó G. Vezetőedző: Baranyai Pál

Gól: Nagy T. (8., 29.), Szabó P. (15.), Dávid R. (25.), Trencsényi J. (29.), illetve Schrancz B. (12., 13.), Safari Iuliu Tony (20.)

Sárga lap: Dávid R. (31.), illetve Szabó G. (12.), Schrancz B. (19.), Togoi V. (31.), Ivacs G. (39.)
hirdetés