Hosszú strandröpis hétvége Böszörményben

Hosszú strandröpis hétvége Böszörményben
© Fotó: Matey István
Hajdúböszörmény – Augusztus 21-én az Eötvös Kupa strandröplabda-torna fiú mezőnyének helyszíne Hajdúböszörmény, aztán hétvégén a Traubisoda Hajdú-Bihar Megyei Strandröplabda Bajnokság hatodik fordulóját is a Városi Strandfürdő tavaly nyáron épült új, igényesen kialakított, barátságos területén rendezik meg. Szombaton (22-én) a női és férfi, vasárnap (23-án) pedig a vegyes párosok versenyére kerül sor.

Az Eötvös Kupára pénteken 8 és 9 között lehet regisztrálni, míg a Traubi-fordulóra elég a fürdő bejáratánál reggel 8 és fél 10 között nevezni.

A játékosok a szokásoknak megfelelően a Ráthonyi Kft. jóvoltából most is traubisodát kapnak ajándékba, ezen kívül igen változatos lesz a megnyerhető díjak, ajándékok sora:

  • A győztes párosok tagjainak az Andromeda Travel Kft. díjmentes szállást biztosít Görögországban, a tengerparton, Makrygialos üdülőhelyen 7 éjszakára.
  • Az első három helyezettek érem és oklevél díjazásban részesülnek.
  • Az első helyezett csapatok mindkét tagja külön-külön kupát nyer.
  • A Bocskai Strand és Termálfürdő felajánlásaként a kategóriák győzteseinek mindkét tagja egy-egy 10 alkalomra szóló belépőjegyet vehet át.

Az összesített versenyek (női, férfi, vegyes) egyéni győztesei a bajnokság végén az érmeken, kupákon kívül pénzdíjat és az első három helyezettek nagyobb mennyiségű traubisodát (az első helyezettek: 366 litert, a második helyezettek: 244 litert, a harmadik helyezettek: 122 litert) nyernek.

A Traubisoda Hajdú-Bihar Megyei Strandröplabda Bajnokság eredményei, képei és a versennyel kapcsolatos más információk megtalálhatók a szövetség honlapján és a Facebookon.

– Szombathy András –