Horváth Éva megszabadult ruháitól

A műsorvezető úgy döntött, nincs
szüksége annyi göncre.
Elhatározását tett követte.

Horváth Éva besokallt. A műsorvezető az évek során rengeteg ruhát halmozott fel és gardróbjában már semmit nem talál. Ezért döntött úgy, hogy egy ruharendező stylist segítségével kiselejtezi a régi darabokat.

– Az együttműködésnek az a nehézsége, hogy Éva mindenhez kötődik, Tíz éve nem volt rajta egy ruha, de tartsuk meg, mert szép emléke fűződik hozzá, úgyhogy így elég nehéz rendszert hozni a ruhái közé – mondta Vimola Károly.

A ruharendezés egyébként nem új keletű, a hollywoodi sztárok gardróbját stylistok hada tartja rendben. Eva Longoria például házát is úgy építtette meg, hogy ruháinak a legjobb legyen, Rihanna pedig egy 100 négyzetméteres kincstárban tartja legféltettebb ruhadarabjait.

A ruharendezés Évánál eredményesnek bizonyult, a megoldást pedig a jövőben egy új szekrény fogja jelenteni. A lomtalanítás közben azért előkerült néhány igen figyelemreméltó darab is, melyben Éva tízévvel ezelőtt még a táncparkettet koptatta. És nem egy farsangi bulin…

– Az ilyen darabok miatt döntöttem a ruharendezés mellett. Olyan vagyok benne most, mint Tarzan Jane-je, aki ott ugrál a dzsungelban a szakadt kis ruhájában. Nem mondom, hogy sokat takar…

Forrás: www.rtlklub.hu