Horror a benzinkútnál: megkéselt, majd felgyújtott egy nőt

Horror a benzinkútnál: megkéselt, majd felgyújtott egy nőt

Meghalt a benzinkútnál megkéselt és felgyújtott nő, a támadó a partnere volt
fuggetlen | 2010.06.01 12:47

Meghalt kedden, a kórházban egy 42 éves ausztrál nő, akit egy férfi megkéselt, majd kocsijával együtt felgyújtott egy Melbourne-i benzinkútnál reggel.

 

 

A rendőrség bejelentése szerint a tragédiát látva megállt egy teherautó a benzinkútnál, majd a sofőr odarohant, hogy segítsen a nőt, de a férfi egy késsel meghátrálásra kényszerítette. “Az asszony akkor már a kocsi mellett feküdt, és elborították a lángok, ahogy az autóját is.” – nyilatkozta a sofőr a Fairfax Radio Network nevű állomásnak.

Nézze meg a képeket ide kattintva!

Szemtanúk szerint egy másik férfi nekivezette a kocsiját a támadónak, és a jelenlévők ekkor tudtak segíteni a nőnek. Ez a férfi azt mondta az ausztrál rádiónak, hogy a támadó ettől megrémült, és elrohant. A gyorsan kiérkező rendőrség hajszát indított a kézre kerítésére. A férfit rövidesen megtalálták a közeli templomnál, majd rövid alkudozás után megadta magát.

Kórházi jelentés szerint az asszony egész teste megégett. A rendőrség azt közölte, hogy a horrorisztikus esemény hatására több szemtanú sokkot kapott, és pszichológusok vették gondozásba őket. Egyelőre nem tudni, hogy mi köze volt egymáshoz az áldozatnak és támadójának, illetve hogy mi váltotta ki a nő elleni támadást.

– Független HÍrügynökség –