Horoszkóp hétfőre

Vidám nap vár a nyilasra.


Kos
március 21. – április 20.
Ezen a napon egy kicsit vitatkozós kedvedben lehetsz, és nem hagyod, hogy ne Neked legyen igazad. Gondolj arra, hogy ezzel mások nemtetszését vívhatod ki!


Bika
április 21. – május 20.
Ebben az időszakban sokkal jobban figyelj oda arra, hogy mit és mennyit eszel, hiszen Te nem veted meg a testi örömöket, mint evés, ivás, alvás.Légy megfontolt!


Ikrek
május 21. – június 21.
A hivatásodban komoly erőfeszítéseket teszel,még ma is. Ne felejtsd el, hogy mint mindenkinek, Neked is szükséged van a pihenésre. Töltsd az időd a családoddal!


Rák
június 22. – július 22.
Kissé harcosan viselkedhetsz ma, és vitatkozósabb kedvedben lehetsz, mint máskor. Nem szeretnél engedni az igazadból, de hidd el, ez nem célravezető megoldás!


Oroszlán
július 23. – augusztus 22.
Ezen a napon mélyebb gondolatok foglalkoztatnak. Olyan kérdéseket teszel fel magadnak, amelyekre már régóta keresed a választ. Most végre szembenézel velük.


Szűz
augusztus 23. – szeptember 22.
Nehezen tűröd a kritikát, és ma egy nagy családi összejövetel keretében ennek hangot is adsz. Nem biztos, hogy ez bölcs döntés, hiszen vita kerekedhet belőle.


Mérleg
szeptember 23. – október 22.
Szerencsés eseményekre számíthatsz, a dolgok az elképzeléseid szerint alakulnak. Ma több gyors döntést is meg kell hoznod, de ne aggódj, jól fogsz dönteni!


Skorpió
október 23. – november 21.

Lelkileg ma nem érzed a topon magad, úgy érzed, valami hiányzik az életedből. Vigyázz arra, hogy ez az érzés ne uralkodjon el túlságosan Rajtad! Maradj higgadt!


Nyilas
november 22. – december 21.
Egy nagyon vidám nap vár Rád, tele nagyon pozitív eseményekkel és örömteli történésekkel. Nagyon jól érzed magad, testileg és lelkileg is energiával teli vagy.


Bak
december 22. – január 20.
Szerencsés nap vár Rád. A kommunikáció területén sikereket érhetsz el, most végre bárkivel könnyedén szót értesz. Az élményeket egy utazás teszi teljessé.


Vízöntő
január 21. – február 19.
Szerencsés vagy, elsősorban pénzügyi területen, ami váratlan, és meglepő számodra. Elsősorban a környezeted szépítésére fordítasz belőle egy jelentős részt.


Halak
február 20. – március 20.
Nyugodt, békés, boldog napra számíthatsz. Úgy érzed, harmóniában vagy önmagaddal és a környezeteddel. Végre pihenhetsz, ennek már éppen itt volt az ideje.