sajtótájékoztató

2019.12.18. 15:47

Jobbik: töltsük a lehető legtöbb időt a szeretteinkkel!

Fotó: F. Gy.

A karácsony közeledtével a Jobbik arra kéri az embereket, hogy a lehetőségeikhez képest segítsenek rászoruló társaiknak. Herpergel Róbert önkormányzati képviselő, a párt debreceni 1. választókerületi elnöke a szerdai sajtótájékoztatóján jelezte: az idén hirdették meg immár harmadik alkalommal „A szeretet lángja” című országos akciót, melynek lényege, hogy a párt választókerületi elnökei szegény sorsú családokon segítenek egy bevásárlással, tűzifával vagy amire a családnak igénye van.

Salamon Gergő, a Jobbik Ifjúsági Tagozatának (IT) országos alelnöke arról szólt: az IT minden évben képeslapokat osztogat, hogy felhívja a figyelmet a karácsony valódi üzenetére. Utalt azokra, akik a háborús időkben vagy 1956-ban várták haza szeretteiket. Mint mondta, ők megtanulták, mi ennek az ünnepnek lényege: igyekezzünk annyi időt a szeretteinkkel tölteni, amennyit csak lehet.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában