Hordónak öltöztették Liptai Claudiát

Liptai Claudia
Liptai Claudia
Lakatos Márk szerencsétlen párosításnak tartja, hogy a Divatkreátor című műsor fiatal tervezői öltöztetik a Megasztár versenyzőit.

A stylist szerint a fellépőknek arra lenne szükségük, hogy hátteret teremtsenek számukra, nyugodt és tapasztalattal rendelkező emberek öltöztessék fel őket, nem pedig olyanok, akik maguk is stresszesek a verseny hevében.

Kritikájában Lakatos Márk azonban nem csak a versenyzők, hanem a műsorvezető, Liptai Claudia öltözködésére is kitért.

“Már az előző adásokban is nagy port kavart a ruhája. Szombat este igényes ruhát kapott, ám arra nem figyeltek, hogy bár jó lába van, a hasánál és a fenekénél mindig takargatni akarja magát. Melltől lefelé hordó alakú lett, két jó lábbal” – vélekedik a stylist, aki még azt is szerencsésebb megoldásnak tartotta volna, ha a szoknya flitteres felülete kerül a mellrészhez és alulra egy kevésbé szemet igéző anyag.

A Megasztár stylistja a fiúk öltöztetését szerencsésebbnek tartotta a lányokénál, hiszen úgy érzi, Szíj Melinda előnytelen ruhát kapott, Lakatos Yvette-nek éppen a teltebb testalkatát emelték ki, míg Tolvai Reni ruhája inkább vicces lett, semmint extravagáns.

Szíj Melinda problematikus személyiségnek tűnik a tévéből, Oláh Ibolyához hasonlítanám, akinél mindig a minimál dizájnra törekedtünk, hogy a legkevésbé zavarja ruhája. Melindát ehhez képest egy olyan ruhába bújtatták, ami egyáltalán nem a saját személyiségét tükrözte. Földig érő estélyiben úgy csetlett-botlott, mintha saját karikatúrája lenne” – nyilatkozta a Napi Ásznak Lakatos Márk, a korábbi Megasztárok stylistja.

Forrás: Stop.hu / Napiász