Hopp, már el is telt a vasárnap

Hopp, már el is telt a vasárnap
Debrecen – Segítségért kiált a Vekeri-tó, belenéztünk a termőföld-bizniszbe, plusz egy elismert debreceni fotóst is bemutattunk. Ha ma nem volt gépközelben, kattintson bátran, szintre hozzuk. Hírösszefoglaló.


A Vekeri-tó segélykiáltása

Az elmúlt néhány évben több alkalommal kilátogattunk a feleségemmel a Vekeri-tóhoz, hogy egy-egy dolgos hét után felüdülést, csendet, nyugalmat, kikapcsolódást találjunk. Így tettünk a legutóbbi hétvégén is. A Vekeri-tó partjához érve és a tóparton végigsétálva, szomorú látvány fogadott bennünket.

vekeri


Az Együtt üres cipőkkel üzent a Jobbiknak a menekülttábornál

Az Együtt politikusai és aktivistái üres cipőket helyeztek el vasárnap délután a debreceni befogadóállomás bejáratánál, ezzel üzenve a Jobbiknak, amely este a tábor bezárását követelő tüntetést tart a helyszínen.

MTI Fotó: Czeglédi Zsolt MTI Fotó: Czeglédi Zsolt ©

Aki csak tehette, már elintézte a termőföld-bizniszt

Az agrárkamara földbizottsága igyekszik kiszűrni a spekulációs célú földvásárlásokat. A „magyar állampolgár” meghatározás helyébe a „magyar földműves” kifejezés lépett.

fold


Az új templommal a váncsodiak régi álma vált valóra

Egy kis település nagy eseményének helyszíne volt a váncsodi templom július 4-én.

vancsod


Jackie Channel is dolgozott együtt a debreceni fotós

Legutóbbi magyarországi látogatása alkalmából ismét felelevenítettük az elmúlt másfél évtized emlékeit a Sanghajban élő, s az angol mellett immár a kínai nyelvet is beszélő debreceni Nicky Almasyval. Interjú.

fotos


Hortobágyon a bikától se félnek

Jó idő volt szombaton a lovak és a lovaglás szerelmeseire a pusztában. A XLIX. Hortobágyi Lovasnapok és Nyeregszemle látogatói a díjugrató versenytől, a nyeregszemlén és a bikarodeón keresztül a lovaskasz- kadőrökig számtalan izgalmas program közül válogathattak.

hortobagy