Hónaljtetkó az új divat, te bevállalnád?

Hónaljtetkó az új divat, te bevállalnád?
© Fotó: Instagram
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Az Instagramot már elárasztotta a tetoválás szerelmeseinek legújabb őrülete, ezidáig mintegy hétezren töltöttek fel fotót kivarrt hónaljukról.

A minta és a színösszeállítás széles skálán mozog, az egyszerű virágmotívumoktól a bonyolultabb díszítőelemekig szinte minden fajtája létezik már a hónaljtetkónak, amely az alanyok bevallása szerint (ahogy azt bizonyára olvasóink is sejtik) ritka fájdalmas procedúrát igényel.

Fotó: Instagram Fotó: Instagram ©

Az #armpittattoo hashtag használatával rögtön meg is csodálhatjuk a műveket. Egy Herpits nevű, a női hónalj szépségével és egészségével foglalkozó blog megjegyzi azt, ami nekünk még csak eszünkbe sem jut a hónaljtetoválás kapcsán, miszerint abból a szempontból külön borzalmas, hogy a művelet ideje alatt az érintettek szinte végig érzik a saját vérük szagát, mivel kinyújtott karokkal fekszenek, és a varrás alatt álló testfelület így közvetlenül az orruk alatt van.

Fotó: Instagram Fotó: Instagram ©

Egy nő így nyilatkozott, miután átesett a kellemetlen eljáráson:

Igazi kínszenvedés volt. Valósággal lángolt a fájdalomtól a hónaljam. Ahogy múltak a percek, egyre csak rosszabb lett.”

Fotó: Instagram Fotó: Instagram ©

Ám úgy látszik, a kínzó gyötrelem garanciája sem riasztja el az embereket a tűtől, sokan megjegyezték ugyanis, hogy a végeredmény megérte a szenvedést.

– Daily Mail –
hirdetés