Holttestet találtak egy debreceni házban

Felvételünk illusztráció
Felvételünk illusztráció - © Fotó: Buzási László
Hajdú-Bihar – Szelektív szeméttároló égett teljes terjedelmében tegnap este Debrecenben, a Szávay Gyula utcában. A debreceni tűzoltókat a Lehel utcába is tűzhöz riasztották, ahol egy társasház földszinti lakásában meggyulladt egy könyvespolc. Ügyeleti hírek hétfőről.

Tegnap reggel a debreceni Cserlevél utcába hívták a helyi hivatásos tűzoltókat, ahol egy családi házban egy személy nem adott életjelet magáról. A tűzoltók felnyitották az ajtót, hogy beengedjék a mentősöket, akik megállapították, hogy a lakó elhunyt.

Elektromos szekrény kapott lángra tegnap délelőtt Debrecenben, a Nagy Lajos utcában, egy társasház negyedik emeleti lakásában, a tűz berendezési tárgyakra is továbbterjedt. Az ott lakó porral oltóval eloltotta a lángokat a debreceni tűzoltók kiérkezéséig, akik átszellőztették a lakást, valamint felhívták a figyelmet az elektromos rendszer átvizsgáltatására. A mentősök egy embert kórházba szállítottak.

Tegnap délután tűzhöz riasztották a debreceni tűzoltókat Debrecenbe, a Lehel utcába, ahol egy társasház földszinti lakásában meggyulladt egy könyvespolc. A tüzet a lakók eloltották a tűzoltók megérkezéséig, akik átvizsgálták a lakást, majd ventilátorral kiszellőztette a lépcsőházat. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Szelektív szeméttároló égett teljes terjedelmében tegnap este Debrecenben, a Szávay Gyula utcában. A megyeszékhely tűzoltói egy vízsugárral oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

– Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –