Holtan találtak egy hajdúszoboszlói családot

Akt.:
Holtan találtak egy hajdúszoboszlói családot
© Fotó: Matey István
Hajdúszoboszló – Előbb egy nő holttestére bukkantak a rendőrök, később a halott férjre és gyermekükre is rátaláltak a Keleti-főcsatornánál.

A rendőrök 2017. szeptember 4-én 19 óra körül Hajdúszoboszlón, egy társasházi lakásban egy nő holttestét találták.

szoboszlo2_

Fotó: Matey István

A beszerzett információk alapján keresni kezdték a nő 45 éves férjét és 6 éves gyermeküket, akiket ugyanezen a napon 22 óra 45 perc körül Kaba és Hajdúszovát között, a Keleti-főcsatorna melletti erdős területen holtan találtak meg.

szoboszlo1

Fotó: Matey István

Igazságügyi orvosszakértő bevonásával vizsgálják a halálesetek körülményeit – közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.

szoboszlo3

Fotó: Matey István

Kollégánk helyszíni információi szerint a lakást lezárták, nem lehetett feljutni. Érdeklődtünk a szomszédoktól, környéken élőktől, akiket egytől egyig mélységesen megdöbbentett a tragédia. Állításuk szerint az áldozatok szerető, tisztességes családként éltek látszólag boldogságban. Többen viszont azt is megjegyezték, úgy tudják, a szülők anyagi gondokkal küzdöttek.

Holtan találtak egy hajdúszoboszlói családot

Itt találtak rá a 45 éves férfit és hatéves gyermeke holttestére | MTI Fotó: Balázs Attila

Információink szerint a rendőrök egy búcsúlevelet találtak a lakásban.

Az MTI információi szerint a férfi az erdőben előbb mérget itatott a fiával, majd magával is végzett. Felesége otthonukban végzett magával, felvágta az ereit. Arról is írnak, hogy az asszony masszőrként dolgozott a helyi fürdőben, férje pedig 2014-ig a Tourinform-iroda munkatársa volt. Ismerősei szerint elbocsátását a férfi nem tudta feldolgozni, ez vezethetett szörnyű tettéhez, a család tragédiájához.

A hajdú-bihari rendőr-főkapitányság sajtószolgálata kedd délután azt közölte az MTI-vel, hogy az igazságügyi orvosszakértő elsődleges megállapítása szerint a nő és a férje önkezűleg vetett véget életének, míg a kisfiú halálát idegenkezűség okozta. A gyermek ügyében emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt rendeltek el nyomozást.


Figyeljünk önmagunkra és a környezetünkben élőkre! Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .