Holnap lesz aktuális a duma

Az est házigazdája Hadházi László
Az est házigazdája Hadházi László - © Fotó: Archív
Debrecen – Egyszerre három Karinthy-gyűrűs humorista áll majd a színpadon.

Néhány jegy még kapható a Dumaszínház holnap esti debreceni fellépésére: a Duma Aktuálban négy humorista szórakoztatja a közönséget 19 órától, a Lovardában.

Eddig csak a fővárosban láthatta a humorra éhes publikum a társulat közéleti, politikai és bulvár témájú aktualitásokra épített műsorát, a Duma Aktuált, melyben több nevettető reagál egyszerre a felmerülő kérdésekre. Az est házigazdái Hadházi László, Kovács András Péter, Litkai Gergely és Lovász László lesznek.

A poénokat pedig még a közönség is alakíthatja, hiszen egy-két, a közbeszédben aktuálisan jelen lévő téma értelmezésében a nézők segítségét is kérik majd a humoristák. Érdekesség még, hogy egyszerre három Karinthy-gyűrűs humorista áll majd a színpadon, hiszen Litkai Gergőt, Kovács András Pétert és Hadházi Lászlót is kitüntették már a szakma egyik legnagyobb elismerésével.

Budapest után Debrecenben alakult ki először a Dumaszínháznak rendszeres és tömegeket megmozgató előadás-sorozata, így nem csoda, hogy az első vidéki Duma Aktuált is a Lovardában rendezik.

HBN–SZL
hirdetés