Holnap jön a Vidi

Holnap jön a Vidi
Herczeg András szerint a Videoton ellen azok lépnek pályára, akik Törökországban kevesebb lehetőséget kaptak.

Kedden 18 órakor, az Oláh Gábor utcai műfüves pályán fogadjuk a Videoton együttesét a Ligakupában. Még nem tudni, hogy három nappal később lejátszhatjuk-e a Diósgyőr elleni Soproni Liga-mérkőzést is (legkésőbb szerdáig eldől), a Lokinál mindenesetre úgy készülnek, lesz meccs pénteken, így a fehérváriak elleni kezdőcsapatot is ennek megfelelően állítja össze a szakmai stáb.
 
A pro licencen tartózkodó Herczeg András klubmenedzsert telefonon értük utol. A szakvezető honlapunknak elmondta: mivel Törökországban elmaradt egy mérkőzés, nem tudott mindenki annyit játszatni, amennyit az edzői team eltervezett. Éppen ezért a Videoton elleni Ligakupa-találkozón többnyire azok lépnek pályára, akik kint kevesebb szerepet kaptak.
 
Herczeg András távollétében a ma délelőtti foglalkozást Zoran Szpisljak és Bücs Zsolt edzők tartották meg. Az egykor a Lokiban is futballozó trénert a holnapi mérkőzésről és a felkészülésről kérdeztük.
 
- Komoly felkészülésen voltunk túl, amikor Törökországba érkeztünk – kezdte Bücs Zsolt. – Kint már a frissítésen volt a hangsúly, ami jól sikerült, ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy az utolsó két meccsen szép eredményt értünk el. A felkészülés utolsó fázisához érkeztünk, ám sajnos az időjárás közbeszólt, csak a műfüvön lehet készülni. Nem tudom elképzelni, hogy a bajnoki rajtig, azaz péntekig javul a helyzet, de vannak még csodák. Mindenesetre a Videoton elleni Ligakupa-mérkőzést le tudjuk játszani. Minden találkozót komolyan veszünk, így nagyon készülünk a fehérváriak elleni összecsapásra is.
dvsc.hu