Holman Dávid a Slovan Bratislavához kerülhet

Akt.:
Holman Dávid a Slovan Bratislavához kerülhet
© Fotó: Kovács Péter
Debrecen – A legújabb sajtóhírek arról számolnak be, hogy a DVSC középpályása, Holman Dávid elhagyhatja az együttest, ugyanis külföldi ajánlat érkezett érte. Sokan tudni vélik, hogy a labdarúgó vételáráról már meg is egyezett a Debrecen és a szlovák első osztályban szereplő Slovan Bratislava. Információink szerint azonban még nem tart itt az ügy, bár kétség kívül volt tárgyalás a felek között.

Állítólag már másfél hónappal ezelőtt is megkeresték a hajdúsági klubot a szlovákok, s akkor a Puskás Akadémia érdeklődéséről is lehetett hallani. Holman akkor úgy nyilatkozott, idehaza nem szeretne klubot váltani, ha távozik, akkor csak külföld csapat jöhet szóba.
Holman Dávid 2016 telén igazolt a Lokihoz, négy esztendőre szóló szerződést írt alá. A 10-es mezszámú futballista Vácon kezdett el játszani, később az MTK-hoz, majd a Ferencvároshoz került. A Fradi 2015-ben kölcsönadta a lengyel Lech Poznannak, onnan érkezett a cívisvárosba.

Mint arról beszámoltunk, egy érkezőre is lehet számítani Debrecenben, ugyanis kölcsönben visszatérhet a Videotontól Bódi Ádám.

HBN