Hollywoodi hírességek előtt

Polgár Judit (jobbra) nagyon élvezi a szakkommentátori munkát
Polgár Judit (jobbra) nagyon élvezi a szakkommentátori munkát - © Fotó: Magánarchívum
New York, Budapest – Polgár Judit, a magyar sakknagymester rendkívül élvezi a munkát a világbajnoki döntőn.

– Bár többségében oroszok rendezik a New Yorkban zajló sakkvilágbajnoki döntőt, az esemény nem más, mint egy hamisíthatatlan amerikai show – mondta Polgár Judit, a vb-döntő szakkommentátora. A nemzetközi sakknagymesternek a Magnus Carlsen–Szergej Karjakin sakkvilágbajnoki finálé az első alkalom, ahol szakkommentátorként vesz részt.

Egészen más

– Voltam jó pár rangos világversenyen, de hangulatában ez a megmérettetés mindenen túltesz. A megnyitó valami fantasztikus volt, vörös szőnyegen való bevonulással, fotózkodással, autogram osztással kezdődött az egész. Már akkor kiderült, hogy az amerikaiak nagyon komolyan gondolják az egészet – nyilatkozta Polgár Judit a 96.4 Rádió 1-nek.

Polgár Judit szelfije Adrian Grenierrel ©

A magyar kiválóság elárulta, a szervezők külön stúdiót építettek a vb helyszínén, itt kommentál Polgár Judit is, az egyes versenynapokat pedig mindig valamelyik híresség nyitja meg. – A hivatalos megnyitót Adrian Grenier színész vezette, akit többek között Az Ördög Pradát visel című filmben is láthattunk, és aki nagyon szereti sakkot. Az első napot nem más, mint az Emmy-díjas Woody Harrelson nyitotta meg – fogalmazott a magyar sakknagymester, aki rendkívül élvezi új szerepét.

HBN
hirdetés