Hol strandolnak a debreceniek?

Akt.:
Hol strandolnak a debreceniek?
© Fotó: Matey István
Debrecen – A hirtelen jött nyári meleg már május elején sokakat kicsábított strandolni. Fürdő, nyílt vizek, tópart – számos lehetőség adott a környéken. Megkérdeztük, ki mit preferál.

A strandokat szeretem, azok közül is inkább a kisebb vidékieket, mivel nem szeretem a zsúfoltságot, úgy nehéz kikapcsolódni. Az alapfelszereltsége legyen meg, csúszdaparkra már nem vágyom.

csordas_janos_Csordás János, eladó

A kiépült, kisebb strandokat részesítem előnyben, ott legalább biztos lehetek abban, hogy vigyáznak a higiéniára, és tisztább a víz. A tavakat, tengert épp emiatt nem kedvelem úgy.

lakatos-gabriella_Lakatos Gabriella, hitelügyintéző

Sajnos elég ritkán jutok el, viszont egyaránt szeretem a strandot és a nyílt vizet is. Kiépített helyen fontosnak tartom, hogy legyenek csúszdák, szerintem úgy élvezetesebb a hűsölés.

nagy-attila_Nagy Attila, egyetemi hallgató

A strandokat nem igazán kedveltem meg, a szabad vizeket részesítem inkább előnyben. Idén viszont mindenképp szeretnék kipróbálni egy csúszdaparkot, arra ugyanis kíváncsi vagyok.

orosz-renata_Orosz Renáta, egyetemi hallgató

HBN | Fotó: Matey István


Fotó: Matey István
Debrecen - A nyárias tavasz sokakat vonz a vízpartra. Képünkön Martin is, mondhatnánk, nagykanállal meri a strandolás élvezeteit. Fotó: Matey István