Hol lesznek a fix traffipaxok? – Térkép

Akt.:
Hol lesznek a fix traffipaxok? – Térkép
© Fotó: Derencsényi István
Debrecen – Tizenhét fix traffipaxról tudunk, amit megyénkbe szándékoznak telepíteni. Megpróbáltuk a lehetetlent, egy térképen ábrázolni, hol lehetnek majd ezek a drága pontok.

Mint korábban a fix traffipaxokról a Hajdú Online megírta: megyénkben a 47. számú főútra hármat, a 42-esre, illetve a 4-esre kettőt, míg a 35. számú főútra egyet telepítenek. Ezekkel együtt összesen 17 új típusú készülék fog működni Hajdú-Biharban. A fixek a legbalesetveszélyesebb gócpontokra kerülnek, ennek folytán azok közelében korábban is gyakran voltak mérések, illetve közúti ellenőrzések.

Korábban felröppent, hogy lesz fix mérőhely a Bocskaikertben a Debreceni utcán (4-es út); Debrecenben a Wesselényi utcán (4-es út) és a Sámsoni úton, (471-es út), a város külterületén a 33-as út mellett; Püspökladányban a Szigetsoron (42-es út) és a külterületen a 4-es út mellett; valamint Tépe külterületén a 47-es útnál lesz fix traffipax. Berettyóújfalu külterületén, csak „csárda” megjelöléssel szerepeltetve a listában, a 47-es út mellett is telepítenek egy sebességmérőt.

A térképünk NEM pontos helyszíneket jelöl, csupán arra szolgál, hogy megtudják, mely utakra kerülnek traffipaxok.


Nyolc őrszem figyelhet
Hajdú-Bihar – Egy internetes oldal tudni véli az új, fix traffipaxok helyét.


Fix traffipaxok: kétséges az éles indulás időpontja
Hajdú-Bihar – Balesetveszélyes helyekre szerelik fel a fix sebességmérő készülékeket.


Sebességmérések szeptemberben Hajdú-Bihar megyében
Hajdú-Bihar – Nézze meg, hogy hol mérik a gépjárművek sebességét Hajdú-Bihar megyében szeptemberben!


Megkérdeztük: Ön hová telepítene fix traffipaxokat a megyében?
Debrecen – Nemrég számoltunk be arról, hogy még mindig bizonytalan a megyében elhelyezett kilenc darab fix traffipax készülék éles indulásának időpontja. Most a debrecenieket kérdeztük arról, hogy szerintük hova érdemes kihelyezni az új sebességmérőket.