Hol épüljön Debrecenben egy modern futballstadion?

Hol épüljön Debrecenben egy modern futballstadion?
Érvek és ellenérvek csapnak össze családi és baráti beszélgetéseken, ahogy a Napló levelezési fórumán, az agorán is. És mi a véleménye Önnek? A Napló nyilvános vitafórumot rendez erről április 14-én, szerdán 17 órától a Semann Étteremben (Szoboszlói út 50. szám).

“Azért, mert más a véleményem, nem vagyok Fradi szurkoló”-Molnár Zsolt összegzi a véleményeket

“A szurkolótábor nagy részének véleményét képviselem” – Szil András a nagyerdei tervek mellett érvelt


“Milyen jól nézne ki a Gázvezeték utcán vonuló virágkocsik sora” – Szil András a nagyerdei tervek mellett érvelt

Mik azok a tényezők, amelyek a helyszín kiválasztását befolyásolják? – Kováts Ákos, Debrecen főépítésze vázolja a tényeket

“Az Új Vigadó katasztrofális állapotban van – valamit tenni fogunk ellene” – Kováts Ákos, Debrecen főépítésze a nagyerdei tervekről
“A szurkolókon kívül nem mer más felszállni a villamosra”


 

Két civil tart vitaindítót, a kérdésekre pedig Kováts Ákos főépítész válaszol. A Nagyerdőn vagy a Gázvezeték utcán? Véglegesen még nem dőlt el, bár minden jel arra mutat, hogy a város meghatározó vezetői az előbbit támogatják.


Új látványtervek a stadionra - Nézze meg!

DVSC a Facebook-on!


Vitaindítót a civilek – a nagyerdei terv támogatója, Szil András, illetve ellenzője Molnár Zsolt – tartanak. A fórumon felvetődő kérdésekre Kováts Ákos, Debrecen főépítésze válaszol.

Várjuk az érdkelődőket, akiknek a két órányira tervezett rendezvényen – személyenként legfeljebb két percben – lehetőséget biztosítunk véleményük összefoglalására, kérdések feltevésére. A hozzászólási szándékkal érkezőktől azt kérjük, majd, hogy a nevüket írják föl egy papírra, s dobják a kihelyezett két üveggöm egyikébe, aszerint, hogy a nagyerdei helyszín mellett vagy ellene kívánnak érvelni.

A vitavezető az üveggömbből egyenlő arányban sorsolva ad szót az eltérő álláspont képviselőinek. A vitát Boros Norbert vezeti, a Napló sport rovatának vezetője.

HBN

Képek a Gázvezeték utcai lehetséges helyszínről

Nézze meg a lehetséges helyszínt videón is!


Nézze meg a korábbi látványterveket is

 


 

Itt edz a Loki

 

Loki edzés