Hogyan válasszuk ki a legmegfelelőbb esküvői frizurát?

menyasszony, konty, esküvő, frizura
menyasszony, konty, esküvő, frizura
Egy tökéletes esküvői frizura kiválasztása a legfontosabb feladatok egyike az esküvői előkészületek közül.

Mindnyájan tökéletesen szeretnénk kinézni a nagy eseményen, de a menyasszonynak ez egy még megterhelőbb feladat, hiszen Ő lesz a szertartás és az utána következő fogadás középpontja.

Mivel ez a legfontosabb nap az életében, a menyasszony számára szükséges tökéletes alapossággal megtervezni minden részletet. Az esküvői frizuranem csupán a személyiségét fogja tükrözni, hanem mindennek harmonikusan kell illenie ehhez, az esküvői ruhának, a fátyolnak, a menyasszonyi cipőnek és minden másnak. A színek és a kiegészítők szintén befolyásolhatják a menyasszony és ezáltal az egész esküvő hangulatát.

A legtöbb menyasszonyi frizurát hosszú és közepes hosszúságú hajból is elkészítheted, tehát mindenki megtalálhatja a saját stílusának megfelelőt erre a különleges alkalomra.


Hogyan válasszuk ki az esküvői frizurát?

A legfontosabb, hogy saját egyéniségedet ne veszítsd el az esküvői frizura kiválasztásnál.

A legtöbb nő egyszerű kontyba fésüli a haját.

Azt ajánljuk, ne hagyd magad befolyásolni, hanem légy róla meggyőződve, hogy a  kiválasztott frizura a legtökéletesebb megoldás, ami illik a személyiségedhez.

Még több kép >>>

Gondold át, hogyan szereted viselni a hajad? Feltűzve vagy leengedve, sötét vagy világos árnyalatokban. Fontos legyen a számodra, hogy érezd vele jól magad. Alaposan fontold meg a fodrász véleményét, aki rengeteg tanáccsal lát majd el arra vonatkozólag, hogy milyen az arctípusodhoz és személyiségedhez illő tökéletes menyasszonyi frizura.

További fontos tényező a megfelelő hajviselet kiválasztásában, a haj típusának a meghatározása. Ezenkívül figyelembe kell még venned a következő részleteket: az esküvői ruha, a fátyol típusa, az ékszerek, valamint a vőlegény frizurája.

Abban az esetben, ha a menyasszonyi ruhának mély dekoltázsa van, mely szabadon hagyja a vállakat, akkor bátran hagyhatod a hajadat nagyobb hullámokban szabadon a vállaidra hullani.

Ha a ruhának nincs dekoltázsa, készíttes egy elegáns kontyot. A menyasszonyi konty kiváló megoldás minden ara számára, ha a ruhának nincs kivágása.

Ha egy komplikáltabb kontyot szeretnél, akkor ezt lazábbra fésültesd. Ez a stílus keretbe vonja az arcodat, kiemelve a szádat, a szemeidet és az arcod jellegzetességeit.


Hogyan tehetnéd a frizurádat minél sikkesebbé?

Ötletek középhosszú hajhoz

Hullámosítsd be könnyedén a hajvégeket. A középhosszúságú hajat szoros fürtökben is fel lehet emelni. A nagyobb fürtöket pedig szabadon hagyva, hercegnő módra vagy kis angyalka stílusban is befésültetheted.

Sok frizurát készíthetünk rövid vagy középhosszú hajból. A rövid hajnál a hullámok kompakt keretbe vonhatják az arcod, ezáltal még lágyabbá válnak a vonások. Használhatsz kiegészítőként elegáns, csillogó csatokat, amelyekkel megerősíted, stabilabbá teszed a frizurádat.

esküvő, konyt, menyasszony, frizura

Még több kép >>>

Tanácsok hosszú hajból készült esküvői frizurához

A hosszú haj számára számos frizura lehetőség létezik, amely lehet bonyolult és természetes is, vagy akár mindennapi frizura is. Válogathatunk lépcsőzetes vágásstílusból, elegáns kontyokból, lezser kontyokból, klasszikus vagy francia stílusú kontyok közül.

A lezser kontynak fantasztikus hatása van. Keretet ad bármely típusú arcnak, jellegzetessé téve azt. Ehhez a frizurához akármilyen stílusú esküvői ruha illik. Egy ilyen frizura hosszú ruhával kombinálva varázslatosan gyönyörűvé teszi a menyasszonyt. A kontyok mindig divatosak, ha esküvői hajviseletről beszélünk. A menyasszonyok többsége emellett teszi le voksát.

Forrás: www.alompar.hu