Hogyan tölti a szilvesztert?

Hogyan tölti a szilvesztert?
© Fotó: Pixabay
Debrecen – A fenti kérdést tettük fel öt járókelőnek Debrecenben. Nézzük a válaszokat.

Kovács Krisztián, orvos

Egyelőre annyit tudok a szilveszterről, hogy december 31-én lesz, de hogy hol és kivel töltöm, azt még nem tudom. Általában baráti társasággal ünneplünk, házibulit szoktunk csinálni.

Balogh György, magánvállalkozó

Családommal, baráti körben tartjuk a szilvesztert. Átmegyünk a barátainkhoz, megvacsorázunk, nézzük a tévét, éjfélkor koccintunk, iszogatunk egy kicsit, és máris az új évben vagyunk.

Kovács Zsolt, értékesítő

Nekem bulival telik a szilveszter, mivel január elsején van a születésnapom. Az még a jövő zenéje, hogy hova megyünk, de mindenképpen buliban találjuk majd magunkat a barátnőmmel.

Schlagetter Viktória, vendéglátós

Egy szórakozóhelyen dolgozok, úgyhogy munkával fog telni a szilveszter, ezen az estén nincs lehetőségünk a bulizásra. Kicsit fárasztó ilyenkor a munka, 12 órázunk, de szeretem csinálni.

Czirják Ágnes, tanuló

A barátaimmal töltöm a szilvesztert, valahol alapozunk a városban, aztán megyünk egy konkrét buliba. Sok lehetőség van ilyenkor Debrecenben a fiataloknak és az időseknek is a szórakozásra.

HBN|Fotók: Kiss Annamarie


Fehér Viktória mutatta meg a kínálatot
Debrecen - Az adventi időszak elmúltával Debrecen főterén a sapkaárusok, keramikusok, mézeskalácsosok és a különféle ajándékokat árusítók helyét átvették a szilveszteri partikellékeket kínálók. Ugyan kevesebb bódé áll már, mégis igen színes a Kossuth tér, hiszen többek között ciklámen színű parók...

A vidám, színes dudák hozzá tartoznak az óévbúcsúztatáshoz. Nem is ezek hangja veszélyes a fülre, hanem a robbanó, dübörgő eszközöké
Hajdú-Bihar - A veszélyes zajokkal terhes szilveszteri mulatozás elővigyázatosságot kíván. Az óévbúcsúztató hagyományosan durrogástól, dudálástól, utcabálban vagy házibuliban dübörgő zenétől hangos. Mit tehetünk annak érdekében, hogy ép füllel érkezzünk meg az újévbe? – Legyünk körültekintőe...