haon-sportoldal

2008.09.19. 17:04

Hét végi rangadók megyeszerte

<p>A megyei csapatok edzői közül hármat arra kértünk, tippeljék meg a hétvégi forduló esélyeseit, a rangadónak számító találkozókat. Ezen a héten a Téglás, a Nyírábrány és a Földes csapatának edzője került terítékre.</p>

A megye I-es Téglás csapatának játékos-edzője, Szabó Imre szerint a hétvégén a Kaba–Sárrétudvari mérkőzés ígérkezik a legérdekesebbnek ebben az osztályban. A tréner szerint a Kaba a favorit, de bármi megtörténhet a rangadón. Szabó Imre hazai győzelmet vár még a DEAC–Derecske, Püspökladány–Hosszúpályi, Létavértes II.–Hajdúdorog, Báránd–Nyírmártonfalva, illetve a Hajdúsámson–Nyíradony találkozón, a Polgár–Ebes meccsen a vendégeket tartja esélyesebbnek, míg saját mérkőzésüket és a Komádi–Hajdúnánás találkozót döntetlenre tenné meg.

Hasonló erőviszonyok találkozása

Tóth Csaba, a Nyírábrány edzője a megyei másodosztály északi csoportjának fordulójában nem tippelt vendéggyőzelemre, inkább a döntetleneket és a hazai győzelmeket fogadna. Véleménye szerint a Tiszacsege–Vámospércs találkozó ígérkezik nagyon érdekesnek, és előre láthatóan döntetlen születhet. Mindkét csapattal megmérkőztek már, így testközeli élmény alapján indokolta tippjét. – Tiszacsege hazai pályán kifejezetten jó teljesítményre képes, a Vámospércs pedig az utóbbi mérkőzésein egyre jobb formába lendül – fogalmazott. Az edző döntetlenre tippelte még a Mikepércs–Hajdúböszörmény II., illetve a Fülöp–Nyíracsád összecsapást is. Saját meccsükön természetes győzelmet vár csapatától, s ugyancsak hazai diadalt jósol a Nádudvar–Józsa és Görbeháza–Hajdúhadház mérkőzésen is.

A déli csoportban a Földes edzője, Bojtor Zoltán egyedül a Biharkeresztes–Körösszakál mérkőzést tippelte döntetlenre, míg a többi találkozón hazai győzelmet vár. Izgalmasnak tartja a Blondy–Nagyrábé találkozót, ahol szerinte iksz lesz. Saját mérkőzésük is izgalmasnak ígérkezik, hiszen csapata a listavezető Kismarjával csap össze. – Jónak számít a Kismarja, azonban tudom, hogy mi is jók vagyunk, attól függetlenül, hogy pillanatnyilag a 6. helyen állunk. Cél a győzelem – mondta határozottan Bojtor Zoltán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!