Ügyeleti hírek

2019.06.27. 09:30

Elvágták a gázvezetéket Hajdúszoboszlón

Ebes külterületén kamionbaleset történt, Szerepen papírhulladék lángolt.

Fotó: Illusztráció, Pixabay

Gázvezetéket sértett meg egy munkagép Hajdúszoboszlón, az Ipartelep utcában, közterületen ömlött a gáz. A helyszínre a helyi hivatásos tűzoltókat és a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot riasztották. A területet a tűzoltók a rendőrséggel közösen lezárták. A gázcső elszorítása előtt három közeli telephelyről mintegy harminc embernek kellett negyedórára elhagynia munkahelyét – kezdte ügyeleti beszámolóját a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

Összeütközött egy nyerges vontató és két személygépkocsi szerda délután Ebes külterületén. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a járműveket. A balesetben nem sérült meg senki.

Este egy családi ház udvarán kis mennyiségű papírhulladék égett Szerepen, a Keményi úton. A tüzet a püspökladányi hivatásos tűzoltók oltották el egy vízsugárral – zárta mondandóját Papp-Kunkli Nóra.

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint a megyében a rendőrök az elmúlt 24 órában 6 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 2 súlyos és 4 könnyű sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány 4 személyt fogott el, akik közül 1 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg 3 főt a vele szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 19 személyt állítottak elő, köztük 10 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 10 esetben történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában