Hogy ment a matekérettségi?

Matematikaérettségi a DSZC Vegyipari Szakgimnáziumában
Matematikaérettségi a DSZC Vegyipari Szakgimnáziumában - © Fotó: Matey István
Debrecen – A matematika rengeteg tanuló mumusa, nézzük, a megkérdezett diákok milyennek érezték a keddi teljesítményüket.

Forgó Balázs, tanuló

fb

Nem volt vészes az érettségi, nagyjából ilyet vártam. A geometriával boldogulok jobban; abból most kevesebb jutott. Hiányoltam a logaritmusos feladatokat, de összességében soha rosszabbat!

Hercz Vendel, tanuló

hv

Véleményem szerint kifejezetten könnyűnek bizonyult a mostani feladatsor, ennél húzósabbra számítottam. Mivel gépészmérnök szeretnék lenni, különösen nagy hangsúlyt fektettem a matekra.

Molnár Lili, tanuló

ml

Hasonló volt, mint a tavalyi, erre számítottunk, úgyhogy nem igazán ért nagy meglepetés a borítékot kibontva. A három sokpontos feladvány közül én a koordinátageometriai feladatot hagytam ki.

Antal Blanka, tanuló

ab

Korábban nagyrészt hasonló feladatokat gyakoroltam, így ilyesféle tesztsort vártam. Tavaly talán könnyebb volt az első rész, de egészében véve nem lehet okunk a panaszra.

HBN|Fotók: Matey István


Debrecen - Aki a felkészülés alatt elővette az előző évek érettségi feladatsorait, az elégedetten állhatott fel a matekérettségi beadása után. A hétfői magyar írásbeli érettségi után kedden matematikából adtak számot tudásukról a végzős diákok. A DSZC Vegyipari Szakgimnáziumának tanulói már reggel ...