Hogy hozd rendbe a párkapcsolatodat?

Hogy hozd rendbe a párkapcsolatodat?
Ha nem tudod, hogy lobbantsd újra lángra szerelmetek szikráját, párod csillagjegye segíthet megtalálni a módját.

Minden kapcsolatban megesik, hogy a felek összecsiszolódásával kezdetét veszi egy nyugalmasabb korszak. Ha azonban úgy érzed, a nyugalom lassan átfordul unalomba, fogadd meg szerelmi horoszkópunk tanácsait, és rázd fel a párkapcsolatodat!

Kos (III. 21. – IV. 20.)

A Kos férfi nehezen viseli az egyhangúságot, szeret felfedezni minden nap valami újat kedvesében. Ha mégis úgy érzed, kissé ellaposodott a kapcsolatotok, a szerelmi horoszkóp szerint elsőként változatos szexuális életre lesz szükség: ahol csak eszedbe jut, támadd le. Ágyon kívül is csempészhetsz némi újdonságot a viszonyotokba: menjetek koncertekre, táncolni, vagy irány a természet, próbáljatok ki egy új sportot!

Bika (IV. 21. – V. 20.)

Meleg, barátságos otthon, finom ételek, erotikus kisugárzás – ezek a legfontosabbak a Bika férfi számára. Ragaszkodó típus, az utolsó szalmaszálba is képes belekapaszkodni a szerelem megmentéséért. Ha szeretnél új színt vinni a kapcsolatotokba, válassz egy különleges éttermet vagy egy meghitt hangulatú teázót, de közösen is alkothattok valami ínycsiklandozót. Vagy keress egy eldugott kis falut a hegyekben, ahonnan nagy sétákra indulhattok.

Ikrek (V. 21. – VI. 21.)

A szerelmi horoszkóp szerint az Ikrek férfi nem bírja, ha a kapcsolat ellaposodik, legtöbbször vagy továbbáll, vagy másnál keresi a szenvedélyt. Hogy ezt inkább benned fedezze fel, soha ne add fel saját függetlenségedet, és tartsd tiszteletben az övét! Ha szeretnéd kicsit felrázni a viszonyt, próbáljatok ki egy extrém sportot, menjetek korcsolyázni vagy iratkozzatok be egy tánctanfolyamra. A szexis, nőies megjelenésnek képtelen ellenállni: elő a miniszoknyával, a fűzővel és a combfixszel!

Rák (VI. 22. – VII. 22.)

A Rák férfiakra fokozottan igaz, hogy anyjukat keresik párjukban, ezért ha úgy érzed, hogy elakadtatok, vedd szemügyre a kedves mamát. Milyen a viszonyuk? Milyen a szülei házassága? Ha ezeket a kérdéseket végiggondolod, és azok szerint viselkedsz vele, minden bizonnyal sikerül helyrebillenteni a kettőtök közötti egyensúlyt. Főzd meg kedvenc vacsoráját, masszírozd meg: érezze, hogy gondoskodsz róla. Természetesen nem kell mindent megcsinálni helyette, de hagyd, hogy egy kis ideig ő legyen a középpontban.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 22.)

Ha úgy érzed, Oroszlán jegyű pároddal kezd ellaposodni a viszonyotok, hass egy kicsit a hiúságára, és ébreszd fel benne a vadászösztönöket! Éreztesd vele óvatosan, hogy nem pótolhatatlan, találkozz a barátaiddal, esetleg finoman flörtölj más pasikkal is. Szervezz házibulit, vedd fel a legdögösebb ruhádat, hogy kedvesed minden barátjától fogadhassa az irigykedő gratulációkat. Arra azonban vigyázz, mindezt ne vidd túlzásba!

Szűz (VIII. 23. – IX. 22.)

A szerelmi horoszkóp szerint a Szűz jegyű férfi beletörődő alkat. Ha szeretnéd felpezsdíteni szerelmeteket, neked kell kezedbe venned a dolgokat. Találj egy közös hobbit: legyen az kertetek szépítgetése vagy fallabda – fontos, hogy megtaláljátok az összhangot. Szereti a különleges ételeket, ezért meglepheted egy ínyenc vacsorával: a legjobb, ha szépen megterítesz, és szexi ruhában várod kedvesed!

Mérleg (IX. 23. – X. 22.)

Ha úgy érzed, mostanában inkább egymás mellett, mint egymással éltek, gondolkozz el: hányszor vesztetek össze semmiségeken? Ha sokszor, itt keresheted a probléma gyökerét, hiszen a Mérleg férfinak a harmónia és megértés nagyon fontos. Kiábrándító számára az is, ha párja elhagyja magát. Ha újra fel szeretnéd kelteni benne a kezdeti vágyat, nem árt, ha szemügyre veszed magad, mit tudnál a külsődön változtatni: új frizura, pár kiló leadása, esetleg dögös cuccok, fehérneműk?

Skorpió (X. 23. – XI. 21.)

Emlékezz vissza, hogyan ismerkedtetek meg! Valószínűleg hevesen flörtölt veled, téged magával ragadott érzékisége, érezted, hogy ő más, mint a többi férfi. Ha ezt a szenvedélyt hiányolod kapcsolatotokból, kezdd az ágyban az újításokat: mit szólnál egy szextársasjátékhoz? Vagy várd haza afrodiziákumos vacsorával, és nézzetek meg egy tizennyolcas karikás filmet. Mivel a horoszkópja szerint kedveli a meglepetéseket, küldj üzenetet a munkahelyére, szervezz meglepetésrandit!

Nyilas (XI. 22. – XII. 21.)

A Nyilas férfira fokozottan igaz, hogy a szerelem kezdetén nagy lánggal ég, majd lassacskán egyre mérsékeltebb lesz. Ha ellaposodott a kapcsolatotok, ne követelőzz, ne vádaskodj, inkább vess be egy-két finom trükköt. A szerelmi horoszkóp szerint kedveli, ha egy nő nem tolakodó, ezért sikerrel alkalmazhatod nála a húzd meg – ereszd el játékot: járj el többet a barátnőiddel, ne hívogasd folyton, de ha vele vagy, teljesen koncentrálj rá, csináljatok valamit közösen imádott hobbijával kapcsolatban!

Bak (XII. 22. – I. 20.)

A Bak férfi számára nagyon fontos a biztonság. Nehezen veszi észre, ha ellaposodott a viszonyotok, mert az egymás mellett élést néha összekeveri a nyugalommal. Amennyiben vissza akarod csempészi a kezdeti lángolást, elevenítsd fel az első randik élményeit és helyszíneit. Menjetek együtt kiállításra, koncertre, beszélgessetek az élet nagy dolgairól! És persze bevethetsz néhány erotikus újítást is: kezdetnek vegyél pár vadiúj csipke fehérneműt!

Vízöntő (I. 21. – II. 19.)

A Vízöntő férfi a zodiákus talán legnagyobb kalandora. Az élet minden területén vágyik az újdonságokra, ezért ha fel akarod rázni a kettőtök kapcsolatát, nem lesz könnyű dolgod. Az ágyban ne zárkózz el az izgalmasabb javaslataitól, a hálószobán kívül pedig légy nyitott egy kalandtúrára vagy épp a hegymászásra. Természetesen az olyan egyszerűbb újítások is hasznosak lehetnek, mint egy közös kirándulás – a lényeg, hogy legyen benne fantázia.

Halak (II. 20. – III. 20.)

Ha úgy érzed, Halak kedvesed mellett unalmasan telnek a napok, először az erotika terén újíts! Bizonyítsd be neki és önmagadnak, hogy otthon, kettesben is sok izgalom várhat rátok. Például lejts előtte egy erotikus fátyoltáncot vagy egy sztriptízt. Szokj le arról, hogy megmondod neki, mit csináljon, inkább kapcsolódj be a hobbijába, vagy keressetek közöset. Remek választás lehet például, ha beiratkoztok egy tánctanfolyamra.

Szerző: Magdus Erna

Forrás: femina.hu

A cikk másodközlése a Femina írásos engedélyével és jóváhagyásával történik, figyelembe véve a Femina Szerzői jogok idevonatkozó jogi kikötéseit is. A cikk további átvétele, részleteinek közlése, kivonatolása kizárólag a Femina írásos engedélyével lehetséges.