vámospércs

2019.06.27. 21:37

Egy különleges fesztivál a fesztiválok rengetegében

A város önkormányzata idén ötödik alkalommal rendezi meg az év központi közösségi eseményét, a három napon átívelő Hajdú Napokat (július 5-6-7.).

A Hajdú Napokat idén is a zöldben, a városi sporttelepen rendezik meg. A Hajdú Napok nyitónapján, július 5-én, pénteken, délelőtt 9 órakor startol el a Sportpályáról a Hajdú Portya teljesítménytúra. 17 órától amatőr művészeti csoportok lépnek fel a pályán, miközben elkészül „A világ legnagyobb túrabakancsa” installáció, majd 21 órától a napot a Nemzeti Lovas Színház Honfoglalás című produkciója koronázza meg. Július 6-án, szombaton, Vámospércs Város Önkormányzata városi díjakat ad át a Művelődési Ház és Könyvtár színháztermében Ménes Andrea polgármester adja át Tasó László országgyűlési képviselő jelenlétében.

Délután újraindul az élet a Sportpályán, hiszen 16:30-tól felcsendülnek az ingyenes élő nagykoncertek (Lagzi Lajcsi, Charlie, Republic, Dolly és a Dolly Plusssz). A sztárparádét tűzijáték követi. Július 7-én, vasárnap a Művésznők Nemzetközi Alkotótáborának kiállításával zárul a három napos programfolyam.

Korpa Tamás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában