Magyarország

2008.10.06. 15:20

Vonatszerencsétlenség Monorierdőnél - rendkívüli véradást szervez a Vöröskereszt

<p>A fővárosban és több Pest megyei településen szervez rendkívüli véradást a Magyar Vöröskereszt hétfőn és kedden. Az így összegyűjtött vérrel a Monorierdőnél történt vonatbaleset sérültjeit segítik - tájékoztatta közleményében a Független Hírügynökséget a szervezet. &#160;<BR /></p>

Hétfőn este hat óráig Budapesten, az ELTE Bölcsészkarán, a Múzeum krt. 4-ben, a Bajza utcai általános oskolában, este kilenc óráig a BGF kollégiumában, a Laufenauer utca 7-ben várják a véradókat. A véradóbusz az Örs vezér téren lesz. Szintén hétfőn este hat óráig a váci Vérellátó Állomáson is lehet vért adni.

Kedden Budapesten délelőtt, 11-től délután 2 óráig a Budapesti Kommunikációs Főiskolán, este 6-ig az ELTE Bölcsészkarán és az Örs vezér terén, délután 5-től este 10-ig pedig az ELTE Nagytétényi úti kollégiumában adhatnak vért. A keddi vidéki helyszínek: 9-12-ig az aszódi Petőfi Gimnázium, a nyáregyházi Idősek Otthona, a nagykőrösi Toldi Szakközépiskola, 15-ig a szigetszentmiklósi Sárga Ház és a monorierdei Általános iskola, 16-ig a ceglédberceli Művelődési Házban várják a véradókat. A vérvételi kamion kedden délelőtt 11-től 14-ig a Nagy Lajos király útja 1-9 előtt, délután 3-tól este 6-ig pedig az Örs vezér terén parkol.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!