Hitelre és kölcsönre adott kormányengedély

Debrecen – Október 15-ei keltezéssel kormányhatározat született az önkormányzatok által benyújtott különböző pénzügyi ügyletek támogatottságáról, illetve elutasításáról, ami már megjelent a Magyar Közlönyben is. Ebből kiderül, hogy a debreceniek két beadványa is támogatásban részesült.

Eszerint a kérelemmel érintett gazdasági társaság, ebben az esetben a Debreceni Vagyonkezelő Zrt. két év alatt, idén és jövőre hárommilliárd forint kölcsönt vehet fel ipari park létesítéssel, bővítéssel összefüggő fejlesztéshez.

Ugyancsak a DV Zrt. az érintett egy 13 milliárd 700 milliós pénzügyi ügyletben, amellyel a kormány a társaság hitelkeretét hagyta jóvá, miután az előző megállapodás idén lejárt, és meg kellett újítani – tudtuk meg Papp László polgármestertől.

HBN0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter


hirdetés