haon-sportoldal

2008.03.30. 16:26

Kaposvár - DVSC-TEVA élő közvetítés

<p>Tovább zakatol a debreceni Lokomotív, a következő állomás Kaposvár, ahol a DVSC-TEVA a házigazda Rákóczi vendégeként lép pályára vasárnap 16 órától. Kövesse élő közvetítésünket!</p>

A Debrecen óriási tartásról tett tanúbizonyságot, hiszen emberhátrányból dolgozta le kétgólos hátrányát. 
Véget ért a találkozó!
93. perc: Egyenlített a Loki! A kaposvári térfél közepéről Polekszics ívelte előre a szabadrúgást, a tömörülés után Bíró elé került a labda, aki kicselezte Milintét és 8 méterről a kapuba helyezett. 2–2!
91. perc: egy beívelésnél Bernáth és Zahorecz összefejeltek, a debreceni védőt hordágyon hozták le a pályáról.
90. perc: 3 percet hosszabbított a játékvezető.
89. perc: Bogdanovics visszagurítása után Sándor Tamás 16 méteres lövése a kapufán csattant.
89. perc: újabb csere: Pest helyén Bozovics
85. perc: cserélt Prukner László: Da Silva helyett Kovácsevicsnek adott lehetőséget.
82. perc: Bogdanovics labdájával Leandro lépett ki két védő között, elvitte a labdát Milinte mellett is, majd a lövését követően a labda a kapufát érintve hagyta el a játékteret.
80. perc: Da Silva beadása után Oláh 8 méterről fejelhetett, ám rosszul találta el a labdát, ami így jócskán elkerülte a Loki kapuját.
78. perc: emberhátrányban is nyom a Loki, viszont a kaposvári ellenakciók nagyon veszélyesek.
72. perc: Loki-gól! Leandro révén szépített a Loki, egy középre adás után Leandro 5 méterről a léc alá juttatta a labdát. 2–1.
69. Perc: Czvitkovics helyére Bíró Pétert küldte harcba Herczeg András.
63. perc: újabb Kaposvár gól. Szakály cselezte ki a védőjét, betört a 16-oson belülre, már csak Poleksziccsel állt szemben, ekkor önzetlenül Oláh elé passzolt, aki 6 méterről az üres kapuba passzolt. 2–0.
61. perc: most már emberhátrányban is a Loki. Alves tört volna egyedül a DVSC kapujára, ám Máté Péter utolsó emberként buktatta a támadót. A játékvezető egyből a piros lapot mutatta fel a debreceni bekknek.
58. perc: Kouemaha helyén Igor Bogdanovics a pályán.
56. perc: Sándor középre ívelése után Kiss Zoltán került helyzetbe, ám lövését megfogta Milinte. A kapuskirúgást követően Alves tört be a 16-oson belülre, két védővel a nyakán is lőni tudott a hazaiak csatára, de Polekszics védeni tudott.
54. perc: Czvitkovics szöglete után Kerekes 6 méterről lefejelte a sarokba a labdát, ám Milinte óriási bravúrral lábbal hárítani tudott.
53. perc: Leandro próbálkozott egy 18 méteres lövéssel, ám a labda középre tartott, így könnyen Milinte zsákmányává vált.
49. perc: kiegyenlített játék folyik a gyepen, még egyetlen helyzetet sem dolgoztak ki a felek a második félidőben.
46. perc: a szünetben Herczeg András cserélt, Dombi helyett Kerekes Zsombor folytatja.

Mindkét csapat nagyon bekezdett a meccs elején, majd visszaesett a tempó, főleg mezőnyben folyt a játék, de a Debrecen birtokolta többet a labdát. A Loki számtalan veszélyes helyzetet dolgozott ki Milinte kapuja előtt, de a ziccerek rendre kimaradtak, míg a hazaiak lényegében az egyetlen nagyobb helyzetüket kihasználták.

45+1. perc: véget ért az első félidő, a szünetben Kaposvár–DVSC-TEVA 1–0.
44. perc: Sándor remekül tálalt Leandro elé, aki a védőktől zavartatva óriási helyzetben 12 méterről nem találta el a labdát.
40. perc: Sándor Tamás nagyszerű labdával indította Dombit, több debreceni játékos is várta a labdát középen, ám a szélső a védőbe rúgta a játékszert, így kimaradt egy újabb lehetőség.
36. perc: Kouemaha remek cselekkel tört be a büntetőterületen belülre, 8 méterről lőtt, de a kaposvári kapus ismét hárítani tudott.
33 perc: Szatmári középre ívelése után Kouemaha pár méterről fejelhetett kapuba, ám Milintét találta telibe a labdával. Óriási lehetőség volt!
30. perc: próbálkozik a Debrecen, mennek előre a vendégek, de a kaposvári védelem magabiztosan áll a lábán, a hazaiak a büntetőterület előtt rendre megállítják a DVSC támadásait.
26. perc: gyorsan egyenlíthetett volna a Loki, miután Czvitkovics ügyesen ugratta ki Kouemahát, aki kicselezte védőjét, egyedül tört kapura, ám a 16 méterről a kifutó Milintébe lőtte a labdát.
23. perc: vezet a Kaposvár. Tetszetős adogatás után Szakály tört be a debreceni 16-oson belülre, elhúzott Komlósi mellett majd lőtt, a labda a bal kapufáról a kapuba vágódott. 1–0.
19. perc: Oláh Lóránt 18 méteres lövésénél volt résen Polekszics, a debreceni kapus biztosan védte a kaposvári csatár lövését.
15 perc: nyomás alatt van a kaposvári csapat, csakis a hazaiak térfelén van a labda. Leandro buktatását követően kedvező helyzetből, a 16-os jobboldali sarkától lőhetett szabadot Czvitkovics, de a labda a védőkről szögletre vágódott.
12. perc: mezőnyben folyik a játék, a Loki birtokolja többet a labdát
8. perc: Leandro beadása után Kouemaha 10 méterről fejelt a kaposvári kapuba, de a játékvezető les címén nem adta meg a találatot.  
1. perc: rögtön a meccs elején szabadrúgáshoz jutott a Loki Leandro buktatásáért, Czvitkovics próbálkozott 18 méterről, de Milinte védett.

A Soproni Liga 21. fordulójában a DVSC-TEVA a Kaposvár vendégeként lép pályára. A csapatok a következő összeállításban kezdték a meccset:

Kaposvár: Milinte – Ribi, Zahorecz, Grúz – Da Silva, Pest, Maróti, Szakály, Pintér – Oláh, Alves.
DVSC-TEVA: Polekszics – Bernáth, Máté, Komlósi, Szatmári – Dombi, Kiss Z., Leandro, Czvitkovics – Sándor – Kouemaha.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!