Hihetetlen történet egy kutyáról, aki 80 kilométert kóborolt 2 hónapon át, hogy megtalálja gazdáját

Akt.:
Hihetetlen történet egy kutyáról, aki 80 kilométert kóborolt 2 hónapon át, hogy megtalálja gazdáját
© Fotó: boredpanda.com
Egyesült Királyság – Az állat tulajdonosa az egyik barátjára bízta az ebet, amíg távol volt otthonról, de a kutya megszökött, hogy megkeresse gazdáját.

Ismerje meg Casey-t, a Border Collie kutyát, aki több mint 80 kilométert tett meg két hónap alatt az Egyesült Királyságban azért, hogy találkozhasson a gazdájával. Mindez akkor kezdődött, amikor a kutya gazdája, Carole Fossett rábízta kedvencét az egyik barátjára, amíg ő távol van. Az állat viszont megszökött Carole barátjától és heteken át nyoma sem volt. – Semmit nem hallottunk róla és azt hittük, hogy elpusztult – fogalmazott Casey gazdája.

3
A nő a Facebookon keresztül próbálta megtalálni az ebet, hamarosan pedig három különböző helyről is jelezték, hogy látták a kutyát, de senkinek nem sikerül megfognia. Egy nap viszont a nőt felhívták azzal, hogy Caseyt megtalálták Nottinghamshire megyében egy autós parkolóban. – Nem is tudom leírni, mit éreztem, könnyekben törtem ki. Amikor a kutyád két hónapra eltűnik, már nem tudod elhinni, hogy valaha újra láthatod – mondta Carole. Casey a hosszú út alatt 26 kilóról 15 kilóra fogyott, de nagyon megörült neki, amikor végre találkozott gazdájával.

1

(Boredpanda)


Fotók: Szívmelengető pillanatok az örökbefogadott kisfiú és az adoptált kutya barátságáról

A cuki duó mindent együtt csinál, legyen szó a fürdésről, a szunyókálásról, vagy akár a hintázásról.

Igaz barátság: Addig élt a kutya, amíg a gazdája férjhez nem ment

A fiatal nő évekkel ezelőtt fogadta örökbe a kutyust, aki az esküvője után nem sokkal elhunyt.