Hihetetlen bejelentés: Mayweather visszatér

Floyd Mayweather
Floyd Mayweather - © Fotó: AFP / John Gurzinski
Japán - Azok után, hogy Floyd Mayweather (50–0–0, 27 KO/TKO) tavaly megmérkőzött a UFC-harcos Conor McGre­gorral, azt gondolnánk, hogy a visszavonulását többször bejelentő, veretlen amerikai ökölvívó már semmivel sem tudja meglepni a világot, most mégis sikerült neki. Magyar idő szerint hétfő hajnalban Japánban tartott közös sajtótájékoztatót a Rizin japán küzdősportszervezettel.

A hivatalos bejelentés értelmében Mayweather szorítóba lép Japánban a Rizin december 31-i gáláján a szervezet veretlen kick-boxosa, az amerikainál 21 évvel fiatalabb, 20 esztendős Naszukava Tensin ellen.

2005 óta ez lesz az első olyan meccse Mayweathernek, amelyet nem Las Vegasban rendeznek, és minden jel szerint ez lehet a sporttörténelem első olyan összecsapása, amikor az aktuálisan legjobb bokszoló sportágat vált, vagy legalábbis nem tisztán az ökölvívás szabályai szerint méri össze az erejét a küzdősportok egy másik szakágának világbajnokával.

HBN


Debrecen - Megvédte nehézsúlyú világbajnoki címét Daniel Cormier, mivel a UFC 230-on a második menetben feladásra kényszerítette azt a Derrick Lewist, aki az októberi McGregor–Nurmagomedov gála egyik felvezető mérkőzésén vert helyzetből egy brutális KO-val győzte le az orosz Alekszandr Volkovot. ...További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek