Hiába volt az ostrom, nem sikerült bevenni Besztercét

Hiába volt az ostrom, nem sikerült bevenni Besztercét
© Fotó: Taskó Fighting Team
Debrecen – A Taskó Fighting Team két harcosa is ringbe lépett a Besztercebányán megrendezett Ministry of fight elnevezésű küzdősportgálán.

A szlovákia rendezvényen K–1, muay thai és MMA szabályrendszerben mérettettek meg a fighterek, akik Szlovákiából, Lengyelországból, Csehországból, Ukrajnából, Magyarországról és Thaiföldről érkeztek a helyszínre. Hazánkat két debreceni harcos, Taskó Rodrigó és Kálucz Martin képviselte, akik a rendezvény végén, a főmeccseken kaptak lehetőséget.

Elsőként Taskó lépett ringbe, aki a szlovák Michal Tomkóval mérkőzött muay thai szabályrendszerben. Az első menetben nagy adok-kapok zajlott, aminek következtében felszakadt a magyar fiú szemhéja, ami miatt később leléptette a bíró.

Kálucz Martin profi K–1-ben küzdött 3X3 perces csatában, riválisa a szintén szlovák Marcel Jáger volt. A cívis harcos egy nagy erejű ütéssel megrendítette ellenfelét az első menetben, ám a hazaiak kedvence átvészelte ezt az időszakot, majd a meccs végén őt hozták ki győztesnek a pontozás során.

HBN