Hiába vezetett, a végén a Lokinak kellett kapaszkodnia a pontért

Akt.:
Hiába vezetett, a végén a Lokinak kellett kapaszkodnia a pontért
Hiába vezetett, a végén a Lokinak kellett kapaszkodnia a pontért - © Fotó: Kovács Péter
Debrecen – Helyzetek itt is, ott is, összességében megérdemelt döntetlen.

Könyves Norbert korai góljával vezetett a DVSC, amely aztán – nem először elkövetve ugyanazt a hibát az idényben – visszaállt tartani az eredményt, ami ismét megbosszulta magát. Előbb Koszta egalizált, majd a második félidőben Molnár meg is szerezte a vezetést a hazaiaknak. Aztán a hajrában érkezett a debreceni cserecsatársor, és egy szép Avdijaj-Takács összjáték után utóbbi megmentette az egyik pontot a piros-fehéreknek.

MSZ


OTP Bank Liga, 13. forduló

Mezőkövesd Zsóry FC-DVSC 2-2 (1-1)

Mezőkövesd, 2500 néző, Vezette: Bognár (Tóth II, Buzás)

Mezőkövesd: Szappanos – Farkas, Pillár, Szalai, Vadnai – Molnár, Szeles, Mevoungou, Cseri (Hudák 78.) – Koszta (Drazic 85.), Vajda (Silye 92.)

DVSC: Nagy S. – Kusnyír, Kinyik, Pávkovics, Ferenczi – Varga K. (Jovanovic 89.), Haris, Tőzsér, Bódi – Szécsi (Takács T. 67.), Könyves (Avdijaj 75.)

Gól: 0-1 Könyves (4.), 1-1 Koszta (18.), 2-1 Molnár (72.). 2-2 Takács T. (86.)

Sárga lap: Tőzsér (45.), Pávkovics (66.), Haris (91.)


Kuttor Attila és Herczeg András
Debrecen, Mezőkövesd - A Mezőkövesd vs. DVSC (2-2) OTP Bank Liga-mérkőzés után a két edző, Kuttor Attila és Herczeg András értékelte a látottakat. Kuttor Attila: Változatos, jó mérkőzést játszottunk. Mindkét csapat győzelemre törekedett. Talán a végén közelebb álltunk a győzelemhez, mert vezettün...
Mezőkövesd vs. DVSC
Debrecen, Mezőkövesd - A labdarúgó OTP Bank Liga 2018/2019-es szezonjának 13. fordulójában a Debreceni VSC csapata a Mezőkövesd Zsóry FC együtteséhez látogatott szombaton 17.00-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk portálunkon! Labdarúgó OTP Bank Liga NB I, 13. forduló ...