Hetvenhét év után került elő a kéményből a Mikulásnak írt levél

Akt.:
Hetvenhét év után került elő a kéményből a Mikulásnak írt levél
© Forrás: bbc.com
A ház felújításakor bukkantak az évtizedekkel ezelőtt írt üzenetre.

Egy ötéves kislány írt a Mikulásnak egy levelet még 1938-ban, az üzenetet viszont csak most találták meg a kéménybe rejtve egy ház felújításakor Powysban. A levél írója, Christine Churchill ma már 82 éves és néhány szép játék mellett egy egyházi énekeskönyvet kért a Télapótól.

Forrás: bbc.com Forrás: bbc.com ©

A levél írója azt mondta, izgatottan várja, hogy újra lássa és megérintse az évtizedekkel ezelőtt írt üzenetet. – Nagyon sok idő eltelt azóta, alig öt éves voltam, amikor írtam a levelet, azok a gondolatok mintha valaki másé lennének. Igazán nem akartunk sok dolgot kapni. A karácsony a családról és a barátokról szólt – emlékezett vissza Christine.

Forrás: bbc.com Forrás: bbc.com ©

A ház jelenlegi tulajdonosa, a 28 éves Ms. Pugh októberben vásárolta meg a házat és már akkor találkozott az idős asszonnyal. – Amikor ajánlatot tettünk az ingatlanra, már akkor meg szerettem volna ismerni annak a történetét. Amikor viszont az egyik munkás megtalálta a levelet és egy képen megláthattam, hogyan is nézett ki egykor a ház, rögtön megkerestem Christinet – fogalmazott a nő.

(BBC)